Zip Zap in the Park


Kauniin sään helliessä kävimme pyörähtämässä Turun Seikkailupuistossa. Muutamassa vuodessa on tapahtunut aikamoinen muutos leikkipuiston suhteen. Hienoa, että on kerrankin satsattu lapsiin. Meillä neiti meni niin tohkeissaan, että ei oikein malttanut pysähtyä hetkeksikään. Touhua ja tohinaa riitti. Kotiin lähtiessä piti tietenkin käydä syömässä pehmikset. Niitä arjen pieniä iloja.

Tänään kävin hakemassa opiskeluaikaisen kaverini juna-asemalta. Molemmat sekä pieni neiti, että ystävä ovat pienillä päikkäreillä. Siksi pääsinkin livahtamaan koneelle. Päivälle ei ole vielä syntynyt suunnitelmia, koska koko ystävän tulo Seinäjoelta asti oli aika extempore juttu. Mutta oikein kiva sellainen. Ehkä lähdemme Naantaliin tai Turkuun...katsotaan...

My old study made took an extempore train for a visit. Nice to see after couple years.

HuGs
-S-


2 kommenttia

 1. Vierailin lasten kanssa ensimmäistä kertaa viime viikonloppuna tuolla puistossa. Pidimme kovasti siitä. Varsinkin kun sää suosi ja uikkarit oli pakattu laukkuun.
  Ihanaa päivää sinne ilman etukäteissuunnitteluja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, päätettiin tosiaan lähteä Naantaliin rantaan pyörimään ja ihmettelemään. Ihan kiva reissu oli. Joo meillä oli puisto sen verran kovassa suosiossa, että pitää alkaa käymään vaan ahkerammin.

   Poista