DIY / Lamp from a Candleholder

Tuntuu, että syksy pärähti kertaheitolla käyntin. Ilmat ovat viilentyneet, illat pimentyneet ja puolet perheestä niiskuttaa ja kuumeilee. Itse olen vielä tolpillani (kop kop) ja vain nenä vuotaa. Keli oli tänään sen verran mukava ja lämmin, että puuhasteltiin pientä ulkosalla. Sain vihdoinkin kasvihuoneeseen ideoimani lamput.

Kesällä IKEAssa pyöriessä  tuli vastaan nämä hauskat pastellit tuikkuastiat. Niistäpä juolahti mieleen tehdä kasvihuoneeseen lamput. Koska kasvihuoneessa ei ole sähköjä, mies laittoi tavallisten lamppujen sijaan huolettomat aurinkokennovalaisimet. Antavat tunnelmavaloa iltojen hämärtyessä.

DIY/ Tuikkuastian pohjaan siis reikä ja siihen valaisin kiinni. Päätin laittaa lamput roikkumaan ihan vain rautalangalla. Ovat helposti siirreltävissä tarpeen tullen.

Tuli pihalla myös vähän siivoiltua rikkaruohoja ja kerättyä mätiä omenoita maasta. Omenapuut ovat täynnä omenoita, mutta osa näyttää olevan aika kamalia. Saa nähdä saako piirakan verran hyviä omenoita poimittua. Kivaa viikkoa sinulle!

Made a DIY lamp from a candleholder.

HuGs
-S-

14 kommenttia

 1. Voi toi teidän kasvihuone on kyllä ihan mielettömän hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ❤ Mies sen tuohon keväällä pykäs pystyyn. Ikkunoita on haalittu jokapuolelta mummolan kanalasta lähtien ja tuollainen siitä sitten tuli. Ollaan oltu tyytyväisiä =)

   Poista
 2. Vau, ompas teillä kaunis kasvihuone!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis ❤ Ihmeesti siellä vielä tomaatit ja chilit kasvaa =) Ensi vuotta jo kovati odotellaan kavhuonetta ajatelle. Jos sain pieniä taimia laitettua tulolle keväällä =)

   Poista
 3. Ihana idea tuo lamppu-juttu! Ja komppaan edellisiä, kasvihuoneenne on hurmaava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Riikka ja Ihana kun jätit kommenti, löysin sinun blogiisi. Mukavalta näyttää ❤ Jätinkin sen yläpalkkiin auko odottamaan hetkeä, että voi tutustua tarkemmin, kohta suuntaan pikavauhtia töihin =)

   Poista
 4. Such a cute little light and I LOVE your greenhouse!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks so much ❤ My husband made it earlier this summer. We have collected all the the windows all around. Some of them are from my grandmother's and some are from my in-laws and the little blue one was bought to our first flat when I was more into chabby chic interior. Things have changed a lot from them, LOL.

   Poista
 5. Kiva idea tuo lamppu. Vielä vaikuttuneempi olen kuitenkin tuosta kasvihuonesta. Hieno!

  VastaaPoista
 6. Se kasvihuone on kyllä hieno. Pakko myöntää =) =) Mutta kiitos ❤

  VastaaPoista
 7. Aivan mielettömän ihana kasvihuone! Haaveilen juuri tuollaisesta. Istuisin siellä kesäisin koristevalojen loisteessa ja nuuhkisin kasveista lähtevää tuoksua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos tuhannesti. Muutaman kerran tuli juotua teetä kasvihuoneessa. Ehkä ensi vuonna on aikaa lukea vaikka kirja! =)

   Poista