Clothes for DayCare PhotoShoot
Lapseni päiväkodin valokuvaus on tämän kuun lopussa ja siitä sainkin ajatuksen pohtia hieman mahdollista "kuvausvaatetta" Tänä syksynä on suosikki vaatemerkeiltäni tullut tehtyä muutamia ihania vaatehankintoja. Super suositun Me&I vaatemerkin kutsut pidin heti kauden alussa ja tyttäreni valitsi itse turkoosin koiratunikan. Raikkaan värinsä vuoksi tämä voisikin olla oivallinen vaihtoehto kuvauksiin, mutta koska kyseessä on päiväkotikuvaus eli liukuhihnataktiikalla istuttaminen tuoliin, ei tunika pääse oikeuksiinsa. 

Toinen suloinen velour vaihtoehto on Noshin harmaa kirsikkamekko, mutta samoin kuin koiratunikassa, mekko ei pääse oikeuksiinsa neidin istuessa valokuvaustuoliin. Ykkösvaihtoehdoksi todennäköiseksi jää vihreä kaivinkonemekko, joka tuli myöhemmin syksyllä lisäyksenä "Miikkareiden" mallistoon. Tyttäreni ihastui mekkoon ihan superina. Kertoikin rakastavansa kyseistä mekkoa. Valinta on siis loppujen lopuksi helppo. Hyvät värit, hauskat kuviot ja tyttären lempiasu ei voi olla huono valinta.

Myös Mini Rodinin  karhupaita kuuluu tämän syksyn hankintoihin. Yleensä valitsen yhden Must Have- tuotteen kyseiseltä merkiltä niiden arvokkuuden vuoksi. Vaikka kuinka ihania kyseisen merkin vaatteet ovatkin, en raaski montaa hankkia. Meillä on kuitenkin vielä päiviä jolloin voin kotona pohdiskella päiväkodin ruokalistaa vaatteista. Se oranssi, mitä sitten onkaan, ei ainakaan lähde pesussa edes tahranpoistoaineella...

My dauhgter's Day Care Photo Day will be here soon. Here are some clothing options for the pictures.

HuGs
-S-

PS. Mini Rodinin voimamies pipo on äidin ☆

4 kommenttia

 1. Ihania kuteita muskulla :)
  Ja hei,minä haastoin sinut http://piirto.blogspot.fi/2014/10/haaste-punaisen-pyorean-maton-paikka.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ihana!! Teen seuraavaksi matonpaikasta postauksen. Kiitos haasteesta =) =)

   Poista
 2. Aika makeita nuo vaatteet. Etenkin nuo samettitunikat, joista en meinaa saada katsettani irti. Onneksi veljellä ei ole tytärtä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kans. Miikkareilla oli myös ihana raikas keltainen tunikamekko...Värit ovat kyllä raikkaita. Tätyy myöntää että köyhdyttää kukkaroa toisinaan =)

   Poista