"New" TableOlohuoneen "uuden" pöydän ympärillä vietetiin muutama päivä sitten kahvikutsuja. Ruokahuoneen vanhat tuolit saivat pienen tanssin aikaiseksi, kun niitä siirreltiin pöydän ympärille istuimiksi. Taisi saada neitikin uuden innoituksen,  kun mieheni kotiin kantama pöytä aseteltiin arkun paikalle sohvapöydäksi. Artekin pöytä saatiin mieheni työkaverilta lahjoituksena. 

Pyöreä muoto ja valkoinen pinta tuntuivat aluksi suurelta vanhan arkun jälkeen, mutta toisaalta se raikasti ja toi ilmavuutta tilaan. Hetikohta se kuitenkin tuntui sopivalta tuohon tilaan. Hieman ehkä kaipailen vielä pöydän keskelle, tarjotinta tai jotain, pehmentämään suurta valkoista pintaa. Leikit tuntuivat kuitenkin saavan aivan uuden muodon pöydän saapumisen jälkeen. Se on toiminut kahvilana, ralliratana (niin ihana juosta pyöreän pöydän ympäri) ja majana. Pöytä on siis monikäytöinen!

Ihanaa keväistä viikkoa Sinulle!

HuGs
-S-

2 kommenttia

  1. Onpas ihana pöytä. Kukahan meille lahjottaisi tuollaisen ;)?! Mahtavaa on myös lasten mielikuvitus. Voi, ystäväni lapsella on tuollainen samanlainen pehmokoira ja se on jo melkein karvaton, kun sitä on hellitty niin paljon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei tuo koira on löydetty kerran kirpputorilta eurolla ja on aivan korvaamaton. Ollaan joskus pohdittu miehen kanssa että siihen pitäisi kirjata jo puhelinumerokin jos sattuu katoamaan. Että me ollaan varmaan just se perhe kenen etsintäkuulutus koirasta pyörii sitten facebookissa =)

      Poista