It's BBQ time!
Viime viikolla ystäväni laittoi viestiä, että viikonloppuna jos sää sallii niin grillataan. Olivat saaneet terassin tehtyä ja pitihän sitä hieman juhlistaa. Joten eilen kokoonnuimme lapsuudenystäväni luona grillauksen merkeissä. Se olikin sitten ensimmäinen kerta tälle "kesälle". Hyvältähän se maistui, vaikka hieman tummiksi pääsivät. Syypäänä siihen oli varmasti hyvä seura.

Olimmekin pitkästä aikaa koolla, minä ja lapsuuden naapurini. On se onni, että tätä ystävyyttä on kestänyt jo 30 vuotta. Myös kaikkien jälkikasvu oli koolla. Toivottavasti lapsemme löytävät toisensa ikäerosta huolimatta.

Tänään oli tarkoitus aloitella kasvimaaprojektia, mutta tuo sade hieman latisti innostusta. Josko iltapäivällä vielä aurinko paistaisi...

HuGs
-S-

4 kommenttia

 1. Hyvältä näyttää. Täällä vielä odotellaan grillikauden käynnistämistä. Jospa vappuna sitten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan usein vietetty vappua juurikin tuon porukan kanssa ja nyt ystäväni mies on työreissussa vappuna, joten skoolattin vähän jo vappuakin =)

   Poista
 2. Minäkin aloitin grillikauden jo muutama viikko sitten. Kyllä ne ensimmäiset grilliherkut vaan maistuvat parhailta pitkän talven jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on niin totta. Ensimmäinen grillattu makkara on varmaan yhtä hyvää kuin ensimäinen joulutorttu =)

   Poista