May First
Eihän sitä meinaa ollenkaan ymmärtää, että tänään on ensimmäinen toukokuuta. Ollaan aivan kesän kynnyksellä ja Vappu hulinat käynnissä. Täällä tosin juhlistetaan hyvin rauhallisissa merkeissä pikkuneidin kuumeilun myötä. Mutta meneehän se näinkin. 

Hyvin maltilla on koristeitä tänä(kin) vuonna laiteltu. Muutama ilmapallo ja serpentiini on saatu roikkumaan. Munkit on paistamatta ja grillattavatkin on edelleen jääkaapissa. Ehkä tehdään sitten pizzaa.

Mies on intoa täynnä ulkosalla puuhastelemassa hauskaa kalustetta puutarhaan. Siitä lisää myöhemmin, mutta kierrätys on tälläkin kertaa jälleen se avainsana. Kieltämättä olen haaveillut uusista polyrottinkisista kalusteista terassille, mutta jos jotain saa pihanperukoilta löytyvästä lautakasasta  aikaiseksi, niin I'm happy with it!

Kylmästä tuulesta huolimatta Mukavaa Vappua Sinulle!

HuGs
-S-

4 kommenttia

 1. Rento vappu on paras vappu!
  Ihana tuo kissakuva - ja ensimmäistä kertaa vasta katsoin tuota banneriasi tarkkaan; onpa upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 ja anteeksi, että vastaaminen on taas vierähtänyt. Meillä ulkoinen kovalevy alkoi ilmoittaa hajoamisen merkkejä, joten viikonloppu meni konetta tyhjentäessä uusile levyille, joten tietokone sai raksuttaa rauhassa.

   Poista
 2. Sama täällä, yhtäkkiä havahduin ajatukseen, että nyt on todellakin jo toukokuu. Ihanaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puutarhassa tuntuu olevan jo täysi kevät päällä myös. Se on niin ihana nähdä uutta elämää luonnossa =)

   Poista