Summer's Top Moment


Sunnuntai-iltapäivään mahtui pieni hetki aikaa lukaista muutamia blogeja. Osallistuin samalla Projektilan Katjan mukavaan arvontaan (käy sinäkin). Katja pyysi arvonnassaan kertomaan kesän parhaimman muiston. Jäin oikein pohtimaan, mikä tässä kesässä on ollut sitä parasta. 

Ensinnäkin ilmat ovat olleet enemmän tai vähemmän tylsät. Tälläkin hetkellä sataa vettä. Upeita ilmoja en voi siis hehkuttaa. Vietimme mieheni kanssa koko kesän aikana yhdessä vain kaksi loma päivää. Noh tämäkin oli oma valinta, jotta lapsemme saisi koko kesän pituisen loman päivähoidosta. Yhteiset lomapäivät olivat kyllä ihan huiput. Kävimme ihanan ystävän mökillä ja jatkoimme seuraavana päivänä erään ystäväperheen kanssa Särkänniemessä. Näistä kerron lisää myöhemmin. Mökkeily ja Särkänniemessä vietetty päivä kuuluu kyllä ihan kärkilistoille sarjassa parhaimmat kesämuistot. 

Hetken tosiaan pohdittuani kesän parasta hetkeä, niin se taitaa näkyä juurikin yllä olevista kuvista. Veranta sai tänä kesänä ikkunat (joita jo odotin muutamia vuosia) ja ihanampaakin ihanamman puulattian. Lattia tuntuu aivan huikealta paljaiden jalkojen alla. Saunan jälkeen istumme koko perheen voimin jäähyttelemässä verannalla. Siksikin nuo tuolit ja jakkara kököttävät muuten tyhjässä verannassa. 

Verannalle on odottamassa jo tapetit  ja valaisin. Saas nähdä koska niitä nähdään täällä blogissa. Ulkohommia on vielä, joten saattaa mennä pitkälle syksyyn. Mutta eipä haittaa, nyt on ikkunat ja lattia!

Ihanaa alkavaa viikkoa!

HuGs
-S-

4 kommenttia

 1. Hyvältä näyttää ja kuulostaa. Jäin itse miettimään omia hyviä hetkiäni. Tänä kesänä niitä on ollut säiden takia vähemmän, mutta löytyy niitä onneksi minultakin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanuus <3 Kyllä niitä hetkiä löytää niin arjesta ja kuin lomasta eikä ole auringosta kiinni. Kesän jälkeen vain usein muistellaan sitä auringoista ja lämmintä ilmaa. Olen muuten taas niin pahoillani, että vastaaminen kestää. Meillä alkoi arki, palasin töihin ja neiti päiväkotiin. Hurjaa. Meillä vähän rytmit hakusessa. Ihanaa loppuviikkoa!!!

   Poista
 2. Hyvältä kuulostaa suunnitelmat. Hyviä hetkiä ovat ne pienet ilonpilkut arjessa. Onneksi niitä riittää jokaiselle satoi tai paistoi. Kivan blogin löysin täältä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 ja ihanaa kun löysit, minä löysin myös sinut. Mukavaa loppuviikkoa!

   Poista