Under the StairsMeillä portain alusta on kovassa käytössä. Aiemmin IKEAn punainen pyöreä keinu keikkui portaiden alla, mutta tällä hetkellä uusin innostus ovat isin voimistelurenkaat. Siinä on hyvä tila keinua renkaiden kanssa. 

Portaiden alusta on ollut silloin tällöin ajatuksissa. Sen hyötykäyttöaste voisi olla hieman parempi mitä se tällä hetkellä on. Siinä on säilytetty mummin vanhaa patakaappia tai vanhaa keittiönkaappia pyörillä. Tällä hetkellä vanha karstapenkki on aseteltuna seinän viereen. Se on mukavan kapea, joten mahtuu myös keinumaan osumatta siihen. Toki punaista keinua vaihdellaan sopivin väliajoin. 

Tavaran säilytykseen tuntuu aina olevan liian vähän tilaa, joten olen pohdiskellut jotain kapeaa kaappiratkaisua. Kenkäkaapit ovat varmaan näppärin tapa, mutta hieman pelkään niiden kolhiintuvan touhutessa keinun ja renkaiden kanssa. 

Toisinaan olen ajatellut jopa työpisteen siirtämistä portaiden alle, jotta jokainen neliö saadaan järkevästi käyttöön. Tämä ratkaisu on pureskeltavissa vasta siinä vaiheessa, kun nykyinen työhuone/vierashuone on muussa käytössä. Nykyisestä työhuoneesta on tarkoitus tehdä toinen lastenhuone. Kunhan vain sen aika on sopiva...

HuGs
-S-

4 kommenttia

 1. Meilläkin seilaa eri huonekalut portaiden alla ja kuitenkin päädyin aina tuohon samaan ratkasuus (meillä on vanhat nojatuolit).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä tuo tila portaiden alla oleva tilava on hyvin käytävämäinen, joten ajatuksena saada siitä enemmän huone kuin käytä, olen pohtinut työpisteen siirtoa siihen. Mutta nyt se on ollut kieltämättä oiva leikkipaikka lapsoselle. Saa keinut ja renkaat kivasti roikkumaan.

   Poista
 2. Moikka! Olikos teillä nämä kiinni katossa vai jotenkin rapuissa?

  VastaaPoista