Once upon a time...


Neitimme täytti tuossa tammikuun loppupuolella jo 4-vuotta. Aina vain nousee mieleen se sama kliseinen lause, "Mihin se aika oikein menee?" Niimpä, sitä tulee ihmeteltyä monesti ääneenkin. Syntymäpäivän viikonlopulle oli suunniteltuna synttäreiden juhlintaa niin sukulaisten kuin päiväkotikavereidenkin kanssa. Kaikki suunnitelmat menivät kuitenkin mönkään neidin sairastuttua. 


Toki näin odotettuja synttäreitä ei voi vain peruuttaa vaan aikatauluja vain siirrettiin eteenpäin. Muutaman viikon päästä olisi ainakin synttärikemuja perheen kesken. Hiihtoloma saattaa olla huono ajankohta lastenkutsuille, koska moni voi juurikin silloin suunnata lomille lompsis. Mutta pidettävä ne tietenkin on.


Meillä on jo ihan pienestä pitäen ollut kolme pientä porsasta hyvinkin rakastettu satu. Olipa siis aivan ihana yllätys veljeni perheeltä, joka muisti neitiä näin ihanalla syntymäpäivälahjalla. Lahja on kuulemma matkustanut ihan Teneriffalta asti. Kyseessä on siis pahvinen itsekoottava nukketeatteri. Aivan huippu! Teatteri on otettu heti ahkeraan käyttöön ja päiväkotipäivän jälkeen se oli ensimmäinen asia mitä neiti halusi tehdä. On aivan ihana kuunnella vierestä lapsen itsensä sanoittamaa tarinaa. " Ja äitipossua susi ei syönyt suihinsa..." Ja taas ihmetellä kuinka taitava sanaseppo hänestä onkaan tullut. Näitä äidin ja isän pieniä suuria ylpeydenaiheita.


" Ensimmäinen porsas lähti kotoa, ja teki majansa oljista. Toinen porsas lähti, ja teki majansa oksista. Kolmas porsas lähti ja teki majansa tiilistä. Iso, paha susi näki possujen majat. Hän meni ensimmäisen porsaan majan viereen. Hän uhkasi:” Tule ulos, tai minä puhkun ja puhallan majasi nurin!” Possu vastasi:” Ei käy. Sinä söisit minut.”


Teattearia on innostuttu tässä taloudessa tekemään oikein urakalla. Viimesin DIY-projekti onkin silityslaudalla, josko kehtaisi tännekin sen sitten kuvata. Onhan se ollut jo kovassa käytössä, mutta kuvia varten pitää kyllä hieman silittää. 

Ihanaa päivää Sinulle!

PS. Vielä tökkii tuo hämärssä kuvaaminen...punertavaa settiä siis...

5 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Kiitos <3 se on kyllä aika hurmaava. Oli sitä kyllä kootakin =D

   Poista
 2. Onnea pienelle sankarille. Ja onpas upea teatteri. Kelpaa tuolla leikkiä. Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, juhlia odotellaan edelleen ja kalenterista lasketaan päiviä. On kyllä hauska teatteri. Mukavaa viikkoa myös sinne!

   Poista
 3. Onnea pienelle sankarille. Ja onpas upea teatteri. Kelpaa tuolla leikkiä. Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista