a Piece of Pale Pink
Sometimes I feel that it's like a battle of colors. One day you love all bright and bold colors and one day you just enjoy a hint of pale pink lying around the house. J just fell a sleep so it's mommy time and that means more painting. Our dryer broke the other day. It's funny that you can do fine without one for ten years and when we moved to this house, it had one waiting on us and now I have gotten so used to it that I need a new one bad. So we went and bought one and it will be delivered on friday. It's just perfect when having a baby and I do love the softness of sheets and towels after using a dryer. We bought one that it should be very eco friendly (if that is possible) and uses a lot less electricity.


Joskus tuntuu, että värit taistelevat keskenään. Jonain päivänä tykkään tosi kirkkaista ja rohkeista väreistä, mutta toisinaan sitä nauttii haaleasta vaaleanpunaisesta, joka lojuu pitkin kämppää. J nukahti juuri, joten on äidin oma aika ja tämä tarkoittaa maalaamista. Meidän kuivausrumpu sanoi itsensä irti muutama päivä sitten. On se hassua, kun on pärjännyt monia vuosia ilman ja kun muutimme tähän taloon, se odotti täällä entisiltä asukeilta. No nyt jo muutaman päivän jälkeen kaipaan sitä konetta. Piti siis astella kauppaan ja hakea uusi ja se tulee onneksi jo perjantaina. On se kätevää vauvan kanssa ja tykkään kyllä pehmeistä lakanoista ja pyyhkeistä, jotka kuivausrumpu saa aikaan. Ostettiin mahdollisimman ecoystävällinen ( jos sellainen on edes mahdollista) ja vähemmän sähköä vievä.

HuGs
-S-

4 kommenttia

 1. You do need a dryer when you have a baby~there's so much laundry to do!
  Pale pink will always be a favorite of mine. Lovely photos!

  VastaaPoista
 2. tiiätkös, mulla on ihan sama juttu! välillä olen melkeistä ahdistuksen partaalla asian suhteen ja mietin mikä helkkarin tuuliviiri olen :D Tuntuu että mulla ei ole mitään tyyliä, tai tajua, tai makua. Mietin onko koti vaan kaamee sillisalaatti! mUtta nyt kun mainitsit asian, niin sulla on ainakin oikein hyvä maku kaiken kotijuttujesi suhteen, eli olen itsekin hivenen helpottuneempi ;)
  Boheemisti vaan sisustamaan kotia niillä väreillä ja asioilla mitkä iskee!! =)

  VastaaPoista
 3. Hello Suzanne! Thanks for stoppin by and leaving a comment. Friday will be my happy day, dryer is arriving then =)

  Moi Heidi! Värit tuottavat ongelmaa niin kuin tyylikin. En osaa oikein päättää ollaanko skandinaavisen 50-luvun kannalla vai vedetäänkö superöverit maalaisromanttiset meiningit, joten keikun siinä niiden väillä. Meillä on ehkä tyyli jakautunut hiukan kerroksittain kotosalla. Alakerrassa on selkeä 50-luvun meininki, johon hiukan sekoitettuna vanhempaa, mutta yläkerrassa etenkin työhuoneessa on romanttisempaa. Maakuuhuone odottaa edelleen sisustusta. En osaa päättää mitä sinne haluan =) Huh huh

  VastaaPoista
 4. Vaude, kiva nähdä sulla vaaleanpunaista! :) Mutta sehän sopii hyvin pehmentämään mustavalkoista linjaa ;) Ei siis pöllömpi!

  VastaaPoista