Why not little Chabby Chic?


Today I finished my small cabinet makeover. I tried to find a before picture of it, but no luck with that. All I can say that this cabinet is made by my husband. The door is an old window that didn't have any glass on it so I used some chicken network. This used to be a piggy pink color ( I wanted pale old pink), so the color not so great. Maybe that's why I don't have a before picture, hah hah. But now it's white and I used some Tilda paper on the back wall. I attached it with decoupage. It's a little romantic, but I guess sometimes it's just nice to be not so black and white or what do you think?

Tänään sain valmiiksi pikkukaapin muutoksen. Koitin etsiä ennen-kuvaa, mutta valitettavasti en löytänyt. Voin kuitenkin kertoa, että kaappi on mieheni tekemä vanhasta laudasta. Ovena toimii vanha ikkuna, jossa ei ollut lasia, joten siihen kiinnitettiin kananverkko. Kaappi oli väriltään possunpunainen (piti olla vanha rosa), joten väri ei ehkä ollut ihan onnistunut. Ehkä se onkin syy siihen, että ennen-kuvaa en löytänyt, heh heh. Mutta nyt se on maalattu valkoiseksi ja takaseinään kiinnitin decoupeella Tilda paperin. Tuli aika romanttinen, mutta ei kai sitä aina voi olla niin mustavalkoinen, vai mitä?

HuGs
-S-

4 kommenttia

 1. Tuohan sopii hyvin mustavalkoiseen! :) Ihana! Mitä meinaat laittaa sinne?

  VastaaPoista
 2. Voiko olla sulosempaa pikku kaappia?! Aina hirviästi tykkään kun muilla näkee näinkin romanttista kamaa, mutta omiin neliöihin ei osaa niitä kuvitella.. mökille tuo olisi kuitenkin perfekt!

  VastaaPoista
 3. Kiitos, En ole ihan loppuunsaakka edes miettiny mihin se tulee, tai työhuoneeseen, mutta mille seinälle on vielä kysymysmerkkinä. Ehkä ompelu tarvikeita, nappeja, nuppineuloja jne. Katotaan =)

  Moi Eerika! Kiitos kovasti. Juu se on vähän siinä rajoilla minullakin, että tuliko liian romanttinen, mutta työhuoneeseen sopii. Muualla meillä onkin aika pelkistettyä linjaa.

  Thanks Lisanne =)

  VastaaPoista