From Flea MarketYesterday my mom, J and I went to our cottage. Renovation has been huge in the cottage, but it'sgetting there and will be so beautiful. We also stopped by on the way in couple flea markets. Awesome finds again for my opinion. Old wooden box from a place that I have lots of memories from, Arabia's coffee cup and cute bowl apparently from Germany, but fit well with Arabia's style.


Eilen käytiin äidin ja J:n kanssa mökillä. Siellä on iso remontti meneillään, mutta pikkuhiljaa se valmistuu ja siitä tulee kyllä kaunis. Matkalla pysähdyttiin parilla kirpulla ja minusta löydöt oli aikas huiput. Vanha puulatikko paikasta, johon minulla riittää paljon muistoja, Arabian vanha kuppi ja kaunis kulho, ilmeisesti saksalainen, mutta sopii hyvin yhteen Arabian kanssa. 

HuGs
-S-

4 kommenttia

 1. Huippulöytöjä olet tehnyt. Tuo kulho sopii arabian kanssa niinkuin nenä päähän.

  VastaaPoista
 2. Tosi nätit, vaikka en sinisestä ite välitäkään! :D

  Hyvin sopii kyllä yhteen suomi ja saksa. ;)

  VastaaPoista
 3. Really nice wooden box! I love old wood in different styles and colors:)

  Hug Johanna

  VastaaPoista
 4. Moi Villasukka! Kiitos, niin minustakin. Nyt vain odotellaan sopivaa hetkeä ottaa kaikki kupit käyttöön. Piti laittaa ristiäisiin, mutta silloin ei ollu tarpeeksi kuppeja. Olen liian säästeliäs noiden kuppien suhteen, vaikka käyttöön ne on ostettu. Kiitos vielä Mhy vinkistä. Koitetaan päästä tänään tai huomenna käymään. Toivottavasti on vielä jäljellä sopivaa väriä =)

  Moi Ruusa ja kiitos =) Nyt on ollu kuppilöydöt sinivoittoisia. Kerään niitä keltaisia kans.

  Hej Johanna! I love old wooden boxes too. Those are so handy too. hugs

  VastaaPoista