Travel Feverpics via

Weekend was hectic, but lots of fun. Camera wasn't with me to catch all the action. But today I have been thinking about our trip a lot. Yes, we are going on a vacation in September to Calgary, Canada again. We have been there every year in the last three years. This year it has a new perpective again. There will be three of us going. J's first time in the plane and first time for us to travel with a child. We have only shift in London and from London to Calgary we will have a baby bed for J in the plane. Travel fever is rising a lot. Seeing the Rocky mountains again, eating all the favorite foods, shopping and most of all being with a great friends again. J's god parents will be seeing their god daughter for the first time too. Two more months to go...

Viikonloppu oli aika hektinen. Kamera ei ollut mukana temmellyksessä. Tänään olen mietiskelly paljon meidän tulevaa matkaa. Kyllä, lomareissu on tulossa ja syyskuussa suuntana on taas Calgary, Kanada . Ollaan nyt käyty kolmena vuotena peräkkäin. Tällä kertaa onkin aika eri meininki matkustaa, koska meitä onkin kolme. J:n ensimmäinen lentomatka tiedossa ja meille ensimmäinen kerta matkustaa lapsen kanssa. Meilä on vain yksi vaihto Lontoossa ja Lontoosta Calgaryyn meillä on vauvakauakalo koneessa. Matkakuume kasvaa. Pian nähdään taas Kalliovuoret, päästään syömään lempiherkkuja, shoppailemaan ja mikä parasta, viettä aikaa ihanien ihmisten seurassa. J:n kummit näkevät kumityttönsä myös ensimmäistä kertaa. Kaksi kuukautta vielä...

HuGs
-S-

9 kommenttia

 1. Apua, miten ihana matka teillä on tiedossa. Täällä sitä ollaan ihan vihreenä... kateudesta:)

  Varmasti matkanne on nyt erilainen, kun lapsikin on mukana.

  Ihanaa reissua koko perheelle koko sydämestäni!

  VastaaPoista
 2. Loisto juttu, että lähdette reissuun. Mekin lähdetään Pariisiin elokuun lopulla kolmestaan. Juuri hankittiin passi mini ukolle.
  Tuli muuten mieleeni, että etkö miettinytkin joskus sitä Muuton Mhy valaisinta keittiöönne? Turussa Artekilla se on nyt alessa, koska lopettavat kuulemma Muuton valikoimistaan.

  VastaaPoista
 3. Moi Hanne! Kiitos kiitos. Kyllä tätä matkaa jo odotellaankin kovasti. Lento hieman jännittää ja unirytmejä, kun tuota aikaeroakin on aika paljon. No turha sitä on toisaalta etukäteen ressata =)

  Moi Villasukka! Kiitos ihan huippuvinkistä =) Pitääpä käydä heti huomenna katsastamassa tilanne. Siä mhy lamppua tosiaan olen havitellut. Oih ihanaa, Pariisiin. Aivan ihana kaupunki. Toivottavasti mennään tytön kanssa uudelleen mekin. Onnistuiko passikuva? =) Meillä tyttö taitaa viisivuotiaana kiittää hienosta passikuvasta, hih

  VastaaPoista
 4. Ostin meille mustana :). Maksoi 105€ norm. 149€. Ollaan oltu 10 vuotta sitten Pariisissa, mentiin kihloihin siellä. Silloin mieheni lupasi,että 10 vuoden kuluttua pääsen uudelleen. Passikuvasta tuli super söpö. Haluaisin teettää siitä kuvasta canvas taulun. Toivottavasti niin pienestä kuvasta onnistuu tekemään.

  VastaaPoista
 5. No sit kannattaa mennä ehdottamasti kaupoille. Aika hyvä alennus meinaan =) Kihlat Pariisissa, ihanaa. Meillä mies kosi lentokoneessa Salon korkeudella, hih =) Ja vihkisormus ostettin Bankogista. Kyllä matkustaminen on ihanaa =) Voi meillä roikoteltiin pientä niin, että hyvä kun kaula edes näkyi. Olis kannattanu ottaa ylhäältä ja makuuasennosta kuva. Toivotaan tosiaan, että kuva onnistuu =)

  VastaaPoista
 6. Matkustelu on tosiaan ihanaa. Jännittää kyllä lähteä sille ensimmäiselle ulkomaanmatkalle pikkuisen kanssa. Monet asiat jotka täytyy ottaa huomioon ja se kaikki on niin uutta, kun aikaisemmin on tarvinnut vain huolehtia itsestään. Mutta ehdottoman tärkeää meille on lähteä koko sakki reissuun yhdessä, eikä jättää pikkuista kotiin isovanhemmille. Tykätään kovasti reissata, eikä se olis mitään jos koko perhe ei olis yhdessä.

  VastaaPoista
 7. Meillä sama juttu. Matkustelu on yksi suhteemme suola, joten koko perheen voimin mekin lähdetään. Ollaan melkein kolme viikkoa reissussa. Mä tässä mietin tota ruokapolitiikkaa. Kuinka paljon ottaa mukaan, miten vatsa toimii jos korvike vaihtuu jne. Ehkäpä kyselen mitä merkkejä siellä on tarjolla. Toisaalta vaikka veisikin enemmän, ne tulee kuitenkin syötyä :)

  VastaaPoista
 8. No me ollaan vain viikko reissussa, mutta kyllä sekin saa aivonystyrät raksuttamaan mitä sinne vie. Lisäksi me ollaan hotellissa siellä, joten ei voida tehdä mitään kasvissoseita yms siellä. Ja me ollaan syötetty itse tehtyjä soseita hänelle, ei purkki ruokaa. Mietityttää, että suostuuko tuo pikku mies sitten niihin siellä. Ja miten maidon korvikkeen kanssa tehdään. Ostetaanko joku mini vedenkeitin täältä/pariisista, että tehdään juomat siellä, vai ostetaanko korvikkeet sitten valmiina tetrapakkauksista sieltä. Ja, että pitäiskö hankkia sitten tuttipulloja sellaisissa matkaversio "pusseina" vai viedäänkö tuttipullot mukana. Huh...haastavaa tämä mietintä :)

  VastaaPoista
 9. Hotellielämä on tosiaa erilaista. Me majaillaan tosiaan ystävien luona, joten kaikki normi kodinkoneet käytössä. Sain muuten tietää, että Nestle on sielläkin korvikkeena. Meillä kun vedetään tuota NANia, joten sama valmistaja vain erinäköinen purkki. Mä myös mietin että kuinka paljon sitä ruokaa ja korviketta saa ottaa koneeseen. Meillä on ensin kolmen tunnin lento ja sitten kahdeksan tunnin lento. Ennemin kuiten liikaa kuin liian vähän =) No ehkä seuraavalla matkalla ollaan molemmat jo mestareita tässä hommassa =)

  VastaaPoista