I did it twiceI finally made shelves ready for J's room. Again I don't have before and afer picture, but this shelf used to be black with orange doors. I left doors unused and just painted the whole thing white at first. After that I used a decoupage and Tilda's paper for the inside of the shelves. I did struggle with it quite some time ( I had to do it twice, I mean evertyhing twice). It was almost ready, but first time the result with the paper wasn't good enough. But now I'm happy with it. I think it's perfect for litte girl's room.

Lopultakin sain tämän hyllykön tehtyä J:n huoneeseen. Tälläkään kertaa minulla ei ole ennen ja jälkeen kuvaa, mutta tämä hyllykkö oli aiemmin musta ja siihen kuuluivat oranssit ovet. Jätin ovet kokonaan käyttämättä ja päätin maalata koko hyllykön ensin kokonaan valkoiseksi. Tämän jälkeen käytin decoupage lakkaa, jolla kiinnitin Tildan paperin sisäpuolelle. Sain kamppailla aikalailla koko hyllykön kanssa (tein sen kahdesti alusta alkaen) Se oli jo melkein valmis, mutta paperi ei kiinnittynyt haluamallani tavalla, joten koko homma alusta. Nyt olen tyytyväinen lopputulokseen ja minusta se on mainio pienen tytön huoneeseen.

HuGs
-S-

4 kommenttia

 1. siis aivan ihana!!! =)jos tyttäresi kyllästyy hyllyyn niin vinkkaa ;)))

  VastaaPoista
 2. Moi Heidi!! Kiitos =) Taitaa mennä tovi ennenkuin todelliset mielipiteet huoneensa sisutuksesta tulee ilmi, mutta laitetaan korvan taakse =)

  VastaaPoista
 3. Ihan tajuttoman hieno!! Ja tosi siististi tehty. On sulla ollut hommaa! Paperi näyttää ihan kuin tehtaassa laitetulta - oot kyllä näppärä kaveri ;) Mäkin haluisin tollasen (en vaan yhtään keksi, mihin...)

  VastaaPoista
 4. Voi kiitos Sini! Oli siinä ihan jäätävä hommakin, kun ei kerta kerralla onnistunut. Mutta nyt on valmis, huh huh. Jos laittaisit johonkin pienempään hyllykaappiin vaikka paperia tai sitten se kaappi, jonka joskus sitten laitat kun hankit mistä oli juttua. Tulipa tosi selkeesti tuokin sanottua =) Kivaa viikkoa sinne!!

  VastaaPoista