One point






 Today I had to call and make doctor's appointment for J. She is so stuffy and her lungs wheezes. No fever and ears were fine. She got some meds for the cough. I snatched couple pics of my favorite finds from our trip. Before our trip I was thinking about having a lottery. I have to decide which cards will be in the lottery and probably that black bag too. I will make lottery post later. I love my new Scrabble cup so much that I didn't want to use it yet. But tea tasted still good in my old cup. Tonight I will have a massage. Nothing too relaxing though. I know it will hurt. Sleeping in a plane with my feet almost in my mouth didn't make it any better. I hope it work in a few days.

Tänään soitin lääkäriin ja varasin J:lle aika. Reppana on ihan tukossa ja rohisee. Onneksi ei ole kuumetta ja korvat ovat kunnossa. Hän sai lääkettä onneksi tuohon kamalaan yskään. Nappasin pari kuvaa muutamista pikkulöydöistä lomalta. Ennen matkaa höpötin jotain arvonnasta ja laitankin sellaisen tässä hetikohta pystyyn. Pitää vain päättää korttien kohtalo ja kassi varmaan on arvonnassa mukana, mutta siitä sitten lisää myöhemmin. Uusi Scrabble muki on ihan lemppari ja en raaskinu sitä vielä käyttää. Onneksi tee kuitenkin maistuu ihan hyvälle vanhastakin mukista. Tänään on illalla tiedossa hierontaa, mutta mitään rentouttavaa oloa ei ole tiedossa. Tulee tekemään kipeää. Lentokoneessa nukkuminen pienessä myllyrässä varpaat melkein suussa ei varmaan parantanut asiaa. Toivottavasti kuitenkin parin päivän päästä tuntuu hyvälle.

HuGs
-S-

5 kommenttia

 1. Hi! I like your blog very much!
  Love

  Lauren from Argentina
  currumichuti.blospot.com

  VastaaPoista
 2. Voi, toivottavasti pikkuinen paranee pian!

  Ja tsemppiä hierojalle!
  Oispa ihana itsekin mennä, niskat ja selkä ovat aivan jumissa pikkumimmin kantelusta!

  :) Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 3. I also love Toms! I love the story behind the shoe:)

  I hope little J gets better. My son is also coughing and having a cold:(

  Take care!

  Hug Johanna

  VastaaPoista
 4. Paranemisia sinnekin ♥ Ihanat kuvat!!

  VastaaPoista
 5. Hello Lauren! Thank you so much of you kind words. You just made my day =)

  Moi Ruusa!Kyllä se hieroja taas tuntui ja nyt tuntuu hartiat ja niska aika kipeältä, mutta eiköhän se siitä. Pikkuinen on jo parempaan päin. Lääkityksestä näyttää olevan hyötyä.Kivaa viikkoa!

  Hej Johanna. Oh I know, best story and shoes. I hope you son is feeling better soon. You feel so helpless when your babies are sick. You can only do so much. Hugs

  Moi Heidi! Kiitos, ja toivottavasti teilläkin flunssa helpottaa

  VastaaPoista