Eteisen muutos


Viliseekö silmissä? Minulla ainakin. Tyhjä ja kokonaan valkoinen eteisen seinä kaipasi hieman väriä ja piristystä. Muutos on aikamoinen.
Olen aikaisemminkin varmasti pohdiskellut mustavalkoista "sisustus sieluani", mutta ei siitä taida tämän jälkeen ollaan enää kuin rippeet jäljellä. Eteisen seinä sai kunnon ilottelut ylleen, kun mieheni kanssa iskettiin hieman tapettia seinään. Olen aina tykännyt Marimekon Kompotti kuosista. Mustavalkoisia kankaita olen katsellut sillä silmällä, mutta entäs tapettina? 

Olin alkujaan ajatellut tämän tapetin verannan seinälle, mutta suunnitelmat muuttuivat (jälleen) kesken kaiken ja tapetti saikin paikkansa nyt eteisestä. TÄÄLTÄ muuten löydät muutaman kuvan eteisestä ennen muutosta. Silloin tapettipohdinnat olivat hyvinkin mustavalkoisia, muttat tähän päädyttiin ja näin saa olla. Mies kyllä totesi ääneen, " ompas kamala tapetti, mutta siinä se nyt on, en jaksa repiä pois", eli näillä mennään. Itse kyllä tykkään, vaikka hyökkäsikin aluksi päälle. Kaikkeen silmä tottuu.Eteisen vanhemmissa kuvissa näkyykin IKEAn peilikaappi, joka toimitti virkaansa siihen saakka, kunnes hajosi liitoksistaan. Toista kaappia en enää kaivannut. Tilaa tuntui olevan mukavasti enemmän, vaikka ei se kaappikaan kovin syvä ollut.  Miehen löytämä Artekin naulakko sai nyt arvoisensa paikan. Listat (tietenkin) edelleen puuttuvat, mutta toivottavasti saadaan paikoilleen ennen seuraavaa tapettia. 

Valaisimeksi valittiin klassinen Yki Nummen plafondi. Olin ajatellut eteiseen riippuvaa valaisinta, mutta olisi tullut liian alas. Mies ehdotti diskopalloa, sopisi kuulemma hyvin tapetin kanssa. Herra oli kyllä itse valitsemassa tapettia, joten ei se nyt ihan niin kamala oikeasti ole. 

Eteisessä oleva Artekin tuoli oli saanut roskalavatuomion, joten pelastin sen kotiini. 

Näillä sisustusilotteluilla toivotan sinulle värikästä ja piristävää perjantaita!


12 kommenttia

 1. Vau! Tosi kiva kokonaisuus. Tykkään. :) Mullakin on haaveissa uudistaa (jälleen kerran) meidän eteistä/kuistia. Kaikenlaista siellä on kokeiltu, mutta mikään aiempi ratkaisu ei ole ollut kovin toimiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Minusta se toimii yllättävän kivasti "ahtaan" oloisessa tilassa, vaikka onkin vahva kuvio. Kengille pitäisi keksiä vielä joku paikka...

   Poista
 2. Tosi kivan näköistä...nopeesti sinun silmät tuohon tottuu.

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana tapetti ja naulakko;kiva yhdistelmä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Mietin aluksi kokonaan mustavalkoista versioita kyseisestä tapetista, mutta jotenkin tuo hempukka vaaleanpunainen vei kuitenkin voiton. Jos olisin ollut superrohkea, olisin vetänyt sen vihreän version =)

   Poista
 4. Just hyvä! Voi vitsi oon kateellinen kun uskallat(te) kokeilla kaikkia tällasia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Arvaa olisko kutkuttanu laittaa se vihreä versio tästä, mutta se olis voinut olla vähän liikaa =D

   Poista
 5. Aivan ihana tapetti ja juuri tuollaisen tyynynpäällisen kotiutin tänään :) Kivalta näyttää muutoinkin kokonaisuus ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 OI kyllä kelpaisi kankaana minullekin ja eritoten tyynynä. Täällä asusta yksi tyynyfriikki =)

   Poista