Another project DONE!I DID IT!! Finally it's Done. I love my old 50's sideboard. It was a bargain from a vintage store about a year ago. I've seen some ideas to make it stand out more so this was my solution, PAINT IT BLACK (well the edges). I LOVE IT!!!

NYT SE ON TEHTY!! Vihdoinkin se on valmis. Tykkään ihan hirmuisesti meidän vanhasta 50-luvun senkistä, joka lähti ihan pilkkahintaan vanhaintavaraliikkeestä noin vuosi sitten mukaan. Olen nähnyt ideoita, jolla saada se esille vielä paremmin ja tässä on minun versioini. MAALASIN SEN MUSTAKSI (ainakin reunat) MUTTA TYKKÄÄN!!!

Here's before picture / Tältä senkki näytti ennen


 Here's after picture / Tältä senkki näyttää nyt


 I have also finished covering an old chair that I won in an auction last year, but I will put pics of that later.

Olen saanut lopultakin päällystettyä uudelleen yhden vanhan nojatuoli, jonka huusin vuosi sitten huutokaupasta, mutta siitä kuvia myöhemmin.

HuGs
-S-


5 kommenttia

 1. Wau,tuli kyllä hieno! Mua ehkää himpun verran harmittaa kun vedin samantylisen senkin/lipaston kokonaan mustaksi. Ei vaan silloin sellaisenaan sopinut meille ja poiskaan ei raaskinut heittää,eikä moista ideaa silloin keksinyt.

  VastaaPoista
 2. Ihan taydellinen. Niin taydellinen. Niin mun makuun.

  VastaaPoista
 3. Moi A-R, Kiitos, paljon näin vastaavia ideoita, mutta reunat olivat maalattu valkoiseksi. Näytti hyvältä sekin, mutta vaalean tapetin takia musta toimii meillä paljon paremmin.

  Kiitos paljon Elina =)

  Eryah, kiitos sanoistasi =)

  VastaaPoista
 4. Onpa hauska noilla mustilla reunoilla. Toimii!

  VastaaPoista