My New Addiction


My latest addiction is Fazer's new butterscoch-blackcurrant pie. I love it. You should try one! My plate was empty in few seconds. Luckily this packet has two pies.

Uusin intohimoni on Fazerin uusi kinuski-mustaherukka piirakka. Niin hyvää. Maista ihmeessä! Oma lautaseni oli tyhjä muutamassa sekunnissa. Onneksi paketissa on kaksi piirakkaa.

Hugs
-S-

4 kommenttia

 1. Hah! Nää fazerin piirakat oli myös mun intohimo aikoinaan. Yleensä otin sen kuningattaren... Nyt en edes muista, koska viimeksi olen näitä maistanut. Täytyypä taas kokeilla. :)
  Kiitos muuten siitä Ellos -vinkistä. Uskon, että tilaus seinätarrasta lähtee piakkoin. :)

  VastaaPoista
 2. Ui, nämä ovat kyllä vähän liian hyviä.. :) Leppoisaa sunnuntaita sinne!

  VastaaPoista
 3. Näyttääpäs hyvältä, namskis :)

  Sie olet ollut ahkerana, hyvältä näyttää etenkin tuo senkki! Mie oon "jumahtanut" pöllöjen tekoon. Laitoin muuten siitä asiasta sulle sähköpostiakin, jos sellaisen haluat, vastaile kun ehdit :)

  VastaaPoista
 4. Moikka Elina, mä olin ihan hulluna niihinmansikkapiirakoihin. Oli tuossa välissä myös monen vuoden tauko, mutta nyt tuo uusi maku on kyllä tosi hyvä =). Eikun tilausta vaan Ellokseen =)

  Tervehdys Ruususuun äiti! Toivottavasti viikkosi alkoi hyvin. Sunnuntai meni mukavasti herkkuja napostellen =)

  Moikka Sara! Hei hyvä kun laitoit viestiä pöölöistä. Mulla tulee kyllä puhelimeen blogimailin postit, mutta se olikin näköjään heittäny sun postin roskapostiksi. Palaan piakkoin asiaan, kun saan värit pähkäiltyä, mutta tilaus on siis tulossa =) Ja ei todellakaan mitään kiirettä asian kanssa.

  VastaaPoista