Chocolate Flags


Today's advent calendar was full of chocolate with Finland's flags. Cute idea from my husband. Plans for to day is to paint the living room, have a nice walk outside, bake some Christmas tarts, celebrate Finland's Independence Day by having a good dinner and watch Independence reseption.

Tämän päivän kalenteriluukku toi suklaata kera Suomen lippujen. Kiva idea mieheltäni. Tämän päivän suunnitelmiin kuuluu olohuoneen maalausta, ulkoilua, joulutortujen tekoa, juhlia Suomen itsenäisyyspäivää hyvän ruuan ja linnan juhlien kera.

HuGs
-S-

4 kommenttia

 1. Nam!! :P Meillä samanmoisia juttuja, oltiin ulkona aamupäivällä, mies kokkaileen meille uunilihaa ja kasviksia, sitten minä teen niinkin vaativan homman kuin paistan joulutortut (ekat tälle joululle) ja sitten se olisikin 15-21 töitä ja SITTEN jos ehdin vielä linnanjuhlahumuun :)) ja lasilliselle.
  Hyvää itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
 2. Hyvää itsenäisyyspäivää, Suveliina!
  Ja kiitos ihanasta paketista, ihania ovat! :)

  VastaaPoista
 3. Mahtava tuo kalenterijuttu! ♥♥♥ Ihanaa ja rauhallista itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
 4. Moi Heidi, Meillä hiukan muuttui suunnitelmat. Innostuttiin maalaamaan kertaheitolla hiukan enemmän ja listoitettiin muksun huone. Verannalle kannettiin yksi patakaappi ja toinen taas hilattiin alakertaan. Mutta istuttiin edes hetkeksi linnanjuhlia katsomaan. Hyvää itsenäisyyspäivää myäs sinulle!

  moi Heidi! Kiva, että paketti pääsi perille. Hyvää itsenäisyyspäivää myös sinulle!

  Moikka Sini! Hyvää itsenäisyyspäivää myös sinulle. Raporttia tulossa päivän tapahtumista. Huusin meinaan talonpoikaisängyn Jiille =), mutta siitä lisää postissa

  VastaaPoista