On the seventh day...
Our painting project continued today. I also cleaned our little veranda and it's ready to welcome Christmas. I stopped by at the mail office to pick up a package, Thank you Sara!! I love it!! J is so excited about this cute owl and her mom. Tomorrow I'm heading out to Turku Design Now Christmas market. Who knows what will I find?

Maalausprojekti jatkui tänään. Tuli myös pikku-veranta siivottua ja se on valmis ottamaan joulun vastaan. Käväisin myös postissa, jossa odotti ihana paketti. Kiitos paljon Sara!! Se on ihana!! Ei raaskittu edes paketoida, vaan J sai sen heti itselleen. Silmiä ihmeteltiin ja sormeiltiin ja naurettiin. Aivan ihana pöllö! Huomenna on tarkoitus lähteä ystävän kanssa Turku Design Now joulumyyjäisiin. Saas nähdä mitä mukaan tarttuu. 

HuGs
-S-

10 kommenttia

 1. Oi kävin siellä tänään. Ostin vaikka ja mitä. Saanan ja Ollin tyynyn, kui design pipon vauvalle ensi kevääksi, polkka jam pyyhkeen ja kortteja. Joo.o mä vähän innostuin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla susta. Olen jo meinannu välillä laittaa sulle s-postia ja kysellä kuulumisia. Saana ja Olli on niin paras. Saa nähdä tarttuuko jotain heiltä myös meille. Mulla on yks pannulappu heiltä. Kui designin kasseja käyn välillä kuolaamassa. Saa siis nähdä :)

   Poista
 2. Oi kävin siellä tänään. Ostin vaikka ja mitä. Saanan ja Ollin tyynyn, kui design pipon vauvalle ensi kevääksi, polkka jam pyyhkeen ja kortteja. Joo.o mä vähän innostuin.

  VastaaPoista
 3. Kiitos Elina, saisivat olla pikkuisen lämpimämmät :)

  VastaaPoista
 4. Ihana pöllö! <3

  Mun blogissa olisi jouluinen haaste sinulle. :)

  VastaaPoista
 5. Ihana kuulla, että pöllö oli J:n mieleen - ja äidin! :)
  Aivan mielettömän ihanat saappaat, noi on varmasti lämpöset! Laittelehan sitten kuvia löydöistä :)

  VastaaPoista
 6. Oih, mikä mahtava pöllö! Onko tuohon ohjetta jossakin, haluan heti virkata samanlaisia!
  P.s ekaa kertaa blogissasi ja tykkäsin :)

  VastaaPoista
 7. Oih, mikä mahtava pöllö! Onko tuohon ohjetta jossakin, haluan heti virkata samanlaisia!
  P.s ekaa kertaa blogissasi ja tykkäsin :)

  VastaaPoista
 8. Postilaatikossamme oli ihana ylläri. Kiiitos, olet aivan ihana ♥ Suloisia kuvia, rauhallista joulunodotusta sinne!!!

  VastaaPoista