Green Shots from Today
I took couple green shots from today. I had a Nosh party on Tuesday, but sadly I was so busy during the whole time, I didn't have a chance to take any pics. But the seller gave me couple cute cards of Nosh birds, pink and green. So I placed the green in the livingroom with other birds. My daughter loves to look out the squirrels from the window. And finally I found a cool green pot from the flea market. This one will go out and my plan is to put heathers and some other twigs for an autumn look.

Napsin tänään muutaman kuvan vihreistä jutuista. Tiistaina minulla oli Nosh lastenvaatekutsut, mutta harmikseni oli niin kiirettä, että en ehtinyt ottaa kuvia koko aikana. Myyjältä sain kuitenkin pari hauskaa lintukorttia ja vihreä löysikin tiensä olohuoneeseen muiden lintujen joukkoon. Minun tyttäreni rakastaa istuskella ikkunan edessä ja ihmetellä oravien puuhia. Löysin alkuviikosta aivan ihanan vihreän emalikattilan kirpuilta ja se minun on tarkoitus laittaa ulos. Kattilan aion täyttää kanervilla ja muilla varvuilla ja saada aikaan kivaa syksyn tunnelmaa pihalle.

HuGs
-S-

2 kommenttia

 1. Vihreä on ihana väri!!
  Mä olen ihan vihreän lumoissa ja aatoksissa...
  Varmaan moni muukin, ainakin pian... ;)

  Kivat viikonloput!

  VastaaPoista
 2. Olen itse vähän ihmetellyt miten vihreä on hiipinyt meidän kotiin, mutta tykkään kyllä =) Kivaa viikonloppua myös sinulle!!

  VastaaPoista