Monday Morning
Perfect way to start a Monday. J is on a happy mood in her monkey pants (fabric from Nosh), breakfast was good and fireplaces gives the warmth. My husband finished the paneling for the veranda yesterday. Next we will put construcion plastic for the window holes and then we can start doing it from the inside. Hopefully when the spring comes it will all ready for the summer. I will have more space to interior.

Täydellinen tapa aloittaa maanantai. J on hyväälä tuulella apinapöksyissään (kangas Noshilta), aamupala maistui ja takan lämpö leviää olohuoneeseen. Mieheni sai eilen verannan paneloinnin valmiiksi. Seuraavaksi rakennusmuovit ikkunoihin ja sisähommat ovi alkaa. Toivottavasti kevään saapuessa, myös veranta alkaa olla valmis. Minä saan lisää sisustettavaa tilaa. 

HuGs
-S-

2 kommenttia

  1. Oi, toi teidän takka on ihana.:) Haaveilen kauheasti vanhasta kakluunista, mutta sitä ennen pitäisi ehkä hommata se vanha talo. Ihanaa tiistaita!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Anna <3 tykkään siitä itsekkin. Toisella sivustalla on leivinuuni, mutta sitä emme ole vielä koskaan käyttäneet. Uudet talot ovat upeita, mutta oma vereni vetää kohti vanhoja taloja myös. kyllä tässä 40-luvun talossa on oma juttunsa, vaikka rempattavaa riittääkin =) Mukavaa tiistaita myös sinulle!

    VastaaPoista