340




Olen ollut hieman huono kuvailemaan taas kotimme nurkkia ja moni asia, josta olen maininnut ohimennen on jäänyt teille näyttämättä. En muista olenko esitellyt jo viime keväänä rakennettua kioskia pikkuneidin huoneesta. Sanoin miehelleni, että sellainen leikkisoppi olisi rakennettava ja hän kävi tuumasta toimeen ja pieni kioski/mökki on  Jiin huoneen nurkassa. Kerrostaloasuntoon mieheni nikkaroi joskus lääkekaapin vessaan ja sen ovi (vanha ikkuna) kävi vallan mainiosti myön Jiin kioskin ikkunaksi. Sitä avataan ja suljetaan leikin tahtiin. Näin sateisena päivän on taas ihana laittaa valosarjat päälle ja nauttia jämäryydestä ja tunnelmallisesta valosta. Toivottavasti ensi viikolla saadaan hoidettua Jiin patja-asia ja neiti pääsee nukkumaan isoon sänkyyn. Saa nähdä miten yöt sitten nukutaan?

My husband made a little playhouse for J. She loves to open and close her window during her play.

HuGs
-S-

5 kommenttia

 1. Aivan ihastuttava!!
  Me varmaan jossain vaiheessa vaihetaan lapsen huone tuohon isompaan makkariin ja sinne mäkin olen suunnitellut nurkkaan tuollaista "majaa" , joka toimisi sitten kioskina, majana..jne. :)
  Ai että!
  Kyllä kelpaa leikkiä!

  VastaaPoista
 2. Hei Ruusa, kiitos. Tämä oli muhinut mielessä jo reilun vuoren verran, mutta odotettiin, etä tytölle tulee hiukan ikää ja tulee heti käyttöön. Tykkään kyllä itsekkin siitä ihan hirmu paljon. Vähän erilainen juttu taas.

  Kiitos Sini <3

  VastaaPoista
 3. Aivan mielettömän ihanan näköistä!

  VastaaPoista
 4. Kiitos tuhannesti JohannaL, taitaa olla tytön huone yksi lempi projekteistani =)

  VastaaPoista