Cleaned Up Look
Olkkarin senkkiä on hieman siisitty. Musiikkivehkeet on koottu pois ja talviset risut saivat tulla. Pitää vielä miettiä tuota maljakkoa, ei tunnu ehkä parhaimmalta ratkaisulta, mutta oli se nopein. Jotain valoa kaipaan tuohon senkin päälle. Ehkä kynttilöitä, valosarjaa tai joku lamppu. Olen vieläkin ihan fiiliksissä tuosta Marimekon vanhasta julisteesta, onneksi sen kesällä bongasin huutiksesta. Muutti olohuoneen ilmeen kertaheitolla. Jiin lelut laitettiin Ellokselta löytyneeseen pallopussiin. Tuntuu toimivalt ratkaisulta ja saa vaikka kannettua helposti pois jos on tarvis. Eipä sen kummempia tänne tänään. Kivaa alkanutta viikkoa Sinulle!

I cleand up the look from the 50's cabinet. Music things are gone and it's time for winter branches. I'm thinking about some light on top of it, candles or something...

HuGS
-S-

5 kommenttia

 1. Tykkään tyylistäsi sisustaa,niin rento ja kaunis! i like!

  VastaaPoista
 2. Mäki tykkään! :)
  Meillä on kanssa osa leluista tommosessa kannettavassa, kätevä peli! Ulkona on myös hiekkaleluille muovinen samanmoinen, kätevä sielläkin. :)

  Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Ihanan valoisan näköistä! Pitääkin käydä poimimassa risuja itsellekin.:) Ihanaa viikkoa, toivottavasti gradukiireet jo helpottavat!

  VastaaPoista
 5. Voi Kiitos A-R, kommenttisi oli kyllä tämän sadepäivän suurin piristys <3

  Kiitos Ruusa, ihan olet <3 Ulos en ollut osannut sellaista ajatellakaan. Kiitos vinkistä. Meillä muovinen toimittaa vessassa vessapaperin säilytyksen virkaa =)Kivaa viikkoa myös sinulle!

  Hei Anna, sattuipa pieni auringon pilke ja ehkä hiukan photoshoppiakin =) =) Risut on ihania, taidan hakea vielä lisää pianon päällekin. Ihanaa viikkoa myös sinulle! Toivon todella, että ne kiireet helpottaa edes jouluksi!

  VastaaPoista