A Night GuardJatketaan lakanoilla vielä tänään. Käytin Finlaysonin alessa tilaisuuden hyväksi ja tilasin ihanat Meidän Perhe lakanat Jiille. Silloin nettiputiikista löytyi vielä aikuistenkin lakanoita, mutta en ihanuudesta huolimatta niitä meille vanhemmille kuitenkaan tilannut, koska jouluna saimme mustavalkoiset elefantti lakanat ja tilasin myös nuo edellisen postauksen raitalakanat, joten lakana kiintiö saa olla hetken täynnä. 

Paapiin bambi tarra pääsi valvomaan pienen unta öisin. Jiillä oli selvä mielipide siihen, mihin tarra huoneessa iskettäisiin. No siinä se nyt on, ihan pään vieressä. Lieneekö toivepaikka olla ihan paras mahdollinen, koska nuo pienet sormet kaivelevat ja rapsuttelevat joka paikasta?

Julisteet ovat huoneessa vielä teipeillä kiinni ja tykkäänkin näin, mutta välillä mietin kehyksiä. Julisteet tulisivat paremin seinästä esiin (ehkä). Pienten jalkojen potkut ovat kuitenkin aikamoisia, joten pelkään taulujen putoilevan suoraan neidin päälle. Vielä siis jatketaan teipeillä. Lempparit ovat RK design ja Pics, Dots & Stripes tuotantoa.

I found Finalyson's Meidän Perhe beddings for little J from the sales. 

HuGs
-S-


2 kommenttia

  1. Tämän sarjan lakanat juurikin ostin meille viimeksi. Suloinen tuo tarra.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooh, ne on kyllä ihanat. En vain raaskinut, kun oli jo niin monet tullu hankittua. Voi olla, että tulen vielä katumapäälle. No onneksi muksulla sentään on omat =)

      Poista