Fresh Stripes with hint of YellowMinulla ei ole ollut aiempaa kokemusta h&m lakanoista, mutta kevään kuvaston tullessa päätin tilata kokeiluun nämä raikkaat raidalliset lakanat. Tovin olivat pussissa odottamassa pesua ja käyttöä, mutta eilen nakkasin ne sänkyyn. Tuntuivat tosi mukavalta ihoa vasten ja liukaspintaisuudestaan huolimatta eivät hiostaneet. Ison plussan annan jalkopäässä olleista napeista, joilla lakanat saa kiinni ja peitto ei pääse kovallakaan käytöllä karkaamaan.  Mainostaminen ei ollut tarkoituksena, mutta voi suositella.

Tänään meillä on luvassa neidin 2-vuotis kuvaukset. Saa nähdä mitä siitäkin tulee, kun on aika kova vierastamaan. Toivotaan, että kuvaaja osaa hommansa ja kokemuksesta tulee mieluisa kaikille osapuolille. Kuvauksista viiletetään mieheni siskon luokse syömään ja leikkimään. Mukava ja vähän erilainen päivä tiedossa. Kuvassa muuten pilkahtaa uusi yöpöytä, jonka sain lopulta maalattua valmiiksi. Hauska 50-lukulainen kaipaa vielä vetimet laatikoihin. Etsintää ei ole vielä aloitettu.

I loved h&m new beddings. Fresh stripes and feels comfortable for skin.

HuGs
-S-

8 kommenttia

 1. Onpas mukavannäköistä kokonaisuudessaan ja nuo pussilakanat on ihanan raikkaat. Mulla on periaatteena, että jos ostan uudet lakanat, niin jostain vanhasta pitää luopua, kun kaappiin ei mahdu enempää lakanoita. Tämä postaus ei tehnyt nyt ollenkaan hyvää, kun tekee heti mieli jotain vastaanvantyylisiä lakanoita, mutta juuri yhdet uudet hankin eikä nyt tule oikein mieleen, mistä vanhoista sitten luopuisin. Onneksi tähän on olemassa pieni takaportti, kivoimmat vanhat lakanat voi viedä mökille, jolloin niistä ei tarvitse ihan kokonaan luopua... :)
  Toivottavasti kuvaus menee hyvin, onneksi kuvat, joissa lapsi on (poikkeuksellisesti) vakavana, ovat aika hellyttäviä. Meidän tyttöjen ekat hoidossa otetut kuvat ovat aika vakavia kun vertaa nykyisiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos tuhannesti Kirsikka ❤ Itse siirsin osan lakanoista vieraslakanoiksi ja osan ihan heitin pois, joten oma kaappi näyttää tyhjemmältä =) Mökille vienti on oikein hyvä ajatus. Saa kaappiin lisää tilaa, hetkellisesti =) Kuvausonnea kaivataan. Ei ole enää niin linssilude kuin joskus aiemmin, mutta katsotaan mitä tuleman pitää =)

   Poista
 2. Kaunis näky!! Aivan ihanat lakanasta ja tuo teidän tapetti sängynpäädyn kans on jotain maagista! Kuvissa sellainen hyvä flow!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos A-R ❤ Silloin tällöin mietin tuota tapettia, että oliko hyvä valinta. Toisinaan makuuhuone tuntu liian romanttiselta. Täytyy tuoda raikkautta sitten muulla tavoin ja lakanat on aika hyvä vastapaino yksinkertaisuudellaan.

   Poista
 3. Kivat! Kyllä minusta lakanoissa on aina aavistuksen kivempi nukkua, kun niissä on mukana hieman tai vähän enemmänkin keltaista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen itsekkin ihan hullaantunut keltaiseen. Se väri jaksaa aina vain ihastuttaa ja piristää =)

   Poista
 4. Ihanan pirtsakat lakanat, varsinkin kun keltaista vilkkuu kivasti. Mites meni kaks vee kuvat? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ❤ Keltainen on aina yhtä pop! Noh kuvaukset menivät aikas hyvin. Toivottavasti edes muutama kuva onnistui =) Meillä ei neiti oikein ollut yhteistyöhaluinen =D

   Poista