The other Bathroom


Kävipä sitä hassusti. Lähdin tänään täydellä tarmolla kirjastoon, mutta kappas vaan, kaikki yliopiston kirjastot olivat tänään kiinni henkilöstön kehittämispäivän vuoksi. Päätettiin lähteä koko perheen voimin sitten kauppaan hoitamaan ruokaostokset. Kirjoitustarmo piti purkaa johonkin, joten siivosin yläkerran vessan. Eipä mennyt hukkaan tämäkään päivä. Sieltä se viikonloppukin jo häämöttää. Luvassa on kasvihuoneen maalausta ja muuta pihahommaa. Toivottavasti sääennuste pitää paikkansa. Saattaa joutua vihdoinkin luopumaan kevyttoppatakista. Olen aivan mahdoton vilukissa. 

University library was closed so I cleaned our upstairs bathroom.

HuGs
-S-

4 kommenttia

 1. juu keli sais lämmetä....tänään on ollut mullakin villapaita päällä aamusta iltaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auringon lämpöä odotellessa =) Villasukissa kuljetaan täällä. Meillä on laatan alla lattialämmitys, mutta laitettiin jo pois päältä, kun oli jo lämpimiä päiviä. Ei kehtaa enää laittaa päälle, kun kesäkuu jo kohta täällä =D

   Poista
 2. No tänään olikin tosi viileä keli, vaikka aurinko paistoi! Hrrr!
  Lämpimiä odotellessa..
  Ihana tuo veskin tapetti, aina oon kuolannut sitä ja miettinyt että jos jonnekin.... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, joo musta se on ihana tapetti. Ihailin sitä Jotain Sinistä blogin mökin keittiössä. Meidän vessa on kokonaan latoitettu ja jotain piristystä kaivattiin. Oiva valinta tapetin suhteen ja vielä kattoon. Siinä piristystä kerrakseen =)

   Poista