Yard SaleViikonloppu tuli vietettyä pihakirppis fiiliksellä. Tunnelma oli hyvä, vaikka asiakkaita olisikin saanut olla liikenteessä vähän enemmän. Alueella oli lauantaina monia kirppiskohteita, joten siinä kuumuudessa oli varmasti uuvuttavaa kierrellä monta paikkaa ja katua. Sunnuntaina taasen ukkonen ja kuurosateet taisivat pelottaa loputkin asiakkaat pois. Onneksi muutamia ihmisiä sentään tuli paikalle ja kauppaakin syntyi. 

Mieheni on ensi viikon lomalla ja kivoja suunnitelmia on luvassa tulevalle viikolle. Ajatuksena oli ainakin lähteä Korkeasaareen eläimiä ihmettelemään. Kasvihuone on tarkoitus maalata ja saada lopulta jotain sinnekin kasvamaan. Aloitetaan aamut rennosti ja nautitaan yhdessä olosta. Eiköhän siinä ole jo riittävästi. 

We had a yardsale this weekend.

HuGs
-S-

6 kommenttia

 1. Sama juttu. En tiedä missä ihmiset sitten olivat, kun ei ainakaan tuolla maaseudun kylilläkään ketään juuri liikkunut.
  No,helle ajoi varmaan paljon ihmisiä rannalle.
  Kivaa viikkoa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmeisesti oli moni ympäri Suomea osallistunut tapahtumaan. Ehkä tällä kertaa oli vain liikaa tarjontaa. Kivaa viikkoa Sinulle!

   Poista
 2. Oih, mitä löytöä sulta olis voinut tehdä ;) Multa meni tällä kertaa ohi koko siivouspäivä. Miehet värvättiin mökille multahommiin ja Minin kanssa en viitsinyt lähteä kiertelemään kun oli niin kuuma. Lilluttiin vaan omalla pihalla uima-altaalla. Ihan kivaa sekin. Oliko tapahtuma teillä kaksipäiväinen? Vai siis piditkö sä vaan omaa pöytää molempina päivinä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa, näetkös jotain mielenkiintoista =D Ainahan sitä kauppaa voi viedä tehdä ?!?! Yleisesti ilmeisesti lauantai oli siivouspäivä, mutta meidän alueen kadut pitivät kaksi päivää pöytää. Meillä oli viime vuonna saman ajankohtana myös pari päiväinen setti. Taitaa tulla tavaksi pikkuhiljaa. Toivon ainakin niin =D Mukavaa viikkoa!

   Poista
 3. Tosi kivalta näyttää! Meidän siivouspäivä meni nyt hepostellessa. Olisi kyllä kiva osallistua itsekin tuohon tapahtumaan omalla pihalla!
  Mukavaa lomaviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tosi kivalta näytti teidänkin päivä =D No tuo tapahtuma tulee onneksi joka vuosi ja onhan teillä se isompi juttu tässä heti kohta muutenkin. Kiitos, huomenna sadetta uhmaten korkeasaareen =)

   Poista