Sweet Old Apple TreeVihdoinkin se kukkii! Silloin kun etsimme uutta kotia, oli yhtenä vaatimuksena pihan täydeltä omenapuita. Kotimme pihalla kasvaa tasan kolme omenapuuta ja niistä vain yksi etupihalla. Viime kesänä se ei suostunut kukkimaan ollenkaan. Tänä vuonna manasin sen kuullen, että jos ei kukan kukkaa tule, se kaadetaan. Ihme tapahtui, puuhan on täydessä loistossaan. Ehkä pelästyi puheitani ja antoi tuutintäydeltä takaisin. Kyllä nyt kelpaa!

Täällä valmistaudutaan huomisiin pihakirppareihin. Kylttejä on kirjoiteltu ja tavaraa kaivettu esiin. Vielä pitää käydä kuskaamassa kyltit tienpenkalle. Mukava viikonloppu tulossa!

Finally our apple tree is blooming

HuGs
-S-

7 kommenttia

 1. Olen myös ihastellut omena- ja kirsikkapuiden mahtavaa kukintaa! Omenapuu on muuten sellainen persoona, että se voi kukkia ja tehdä satoa loistavasti joku vuosi ja pitää sitten lepovuoden sen jälkeen. Eli ei kannata kaataa ihan yhden vuoden kokemuksella. Sitäpaitsi vanhaa omenapuuta voi hoitaa niin, että se taas tuottaa satoa!

  Pihakirppis kuulostaa niin ihanalta tällaisena viikonloppuna! Hyviä myyntejä ja hyviä tunnelmia. Otahan kamera messiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä tietää. Olen vasta aloitteleva puutarhuri. Taivasta kohden olevat oksat tulisi tosiaan leikata, mutta sekin on jäänyt tekemättä. Meillä riittää täällä pihalla niin paljon puuhasteltavaa, että osa jää väkisinkin vähemmälle huomiolle. Mutta kiitos vinkistä =D Saa siis anteeksi viime vuotisen kukattomuuden...

   Ehdottomasti kamera huomenna ja sunnuntaina mukana. Laitan fiiliksiä sitten taas tänne blogiin. Huomasinkin teidänkin mainoksen. Pitää katsoa josko pääsis paikalle itsekkin =)

   Poista
  2. No jos satut paikalle meidän kirppikselle, niin tule ehdottomasti moikkaamaan! :)

   ps. Mä olen todennut noista omenapuiden leikkuista, että vaikka ei tietäisi/osaisi, kannattaa silti leikata... Meillä oli ainakin niin tiiviitä puita, että ei meinannut läpi nähdä! Leikatessa oppii...

   Poista
  3. Meillä on niin raasu se etupihan puu. Siinä on iso kuusi vieressä ja vie kaiken veden. Aika rimpula ja harvassa oksat, mutta ihmeen sitkeä silti. takapihalla ovatkin vähän paremmassa hantissa.

   Tulen varmasti moikkailemaan jos satun kulmille =)

   Poista
 2. Ihanasti kukkii. Meilläkin olisi tarkoitus tänä kesänä istuttaa mm. omenapuita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se omapuun kukka vaan kaunis. Ollaan täällä myös mietitty josko istuttaisi muutaman lisää.

   Poista