I ❤ Me&I

Torstai-iltaa vietettiin hypistelemällä Me&I:n juuri lanseeraaman malliston vaatteita. Täytyy sanoa, että mallisto oli (taas) minun mieleeni. Syksyn mallistossa oli laaja valikoima lasten ja naisten vaatteita erilaisissa ihanissa kuoseissa. Retroväritys viehättää omaa silmääni ja puenkin usein lapselleni ruskeaa ja keltaista, mutta joukosta löytyi myös suloista pinkkiä. 

Päiväkotiarkea ajatellen neidille lähti tilaukseen muutamat housut. Kuvissa vilahtava ruskeakeltainen sydänpylly-haaremihousut oli MustHave -juttu. Itselle tilasin harmaat farkut ja ruskeavalkoisen sydäntunikan myöskin töihin paluuta ajatellen. Muutama tuote jäi kutkuttamaan mieltä, joten mietiskellään.

Olen pitänyt Me&I kutsuja jo muutamia vuosia ja ystävänikin välillä kyselevät milloin taas seuraavat kutsut ovat. Me&I lanseeraa uuden malliston syksyisin ja keväisin. Pieniä pilkahduksia aina uudesta mallistosta on nähtävillä etukäteen ja joskus suurimmat fanit kaivavat esiin kuvia milloin mistäkin SoMen sopukoista. 

Mutta hauskaa on kutsuja pitää ja tunnelma kutsuilla on hyvin rento. Puolialastomia naisia juoksee ympäri alakertaa ja vaatteita kokeillaan innokkaasti. Minusta on ollut mukavaa, että myös lapsettomat ystäväni ovat löytäneet Me&I:n naisten vaatteet. Vaatteet sopivat niin monelle vartalolle ja näyttävät hyvältä. Joten rohkeasti suosittelen pitämään tai menemään kutsuille.

Tällä hetkellä me olemme Tuurin leirintäalueella. Eilen vierailimme Ähtärissä ja tänään matka jatkuu. Viikonlopun kuulumisista sitten myöhemmin lisää. 

I had Me&I party on Thursday night. Lovely clothes (again).

HuGs
-S-

4 kommenttia

 1. Ihan juurikin kohta lähden kutsuille... En bongannut nettisivuilta mitään "pakko saada"- vaatetta, saas nähdä miten livenä kolahtaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on yleensä selvät sävelet lasten vaattieden kanssa, mutta naisten vaatteiden kanssa sama juttu, yleensä ei moni kolahda, mutta päällä aivan erinäköiset. Löytyikö mitään??

   Poista
 2. Mäkin kävin heti netissä tarkistamassa uutuudet, mutta meille ajankohtaisista vauvojen vaatteista en löytänyt mitään mitä olis ihan pakko saada. Tai no olihan ne sydänpyllyhousut aika ihanat, niitä kun löytyi pienemmässäkin koossa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse ihastuin enemmän siihen nallesettiin kuin muihin. Meillä neiti tosin itse valitsi turkoosin koiramekon. Sillä siis sitten mentiin. Kummasti tuo osaa jo valita =D

   Poista