DIY/ Princess Bed Canopy


Kuluva viikko on kulunut sairastupaa pidellen. Neiti on ollut kuumeessa ja kovassa flunssassa koko viikon. Olemme miehemme kanssa vuorotelleet kotona oloa, koska molemmilla on ollut myös työelämässä tärkeitä juttuja ja palavereja. Sainkin kokea omantunnontuskia ja kamppailua siitä missä minun oikeasti kuuluisi olla. Tuntui ihan järjettömältä vääntää ja järjestää asioita, jotta kaikki olisivat tyytyväisiä. Tiedän, että omassa työpaikassani poissaoloni sotkee täysin päivittäiset rutiinit ja työkaverit saavat tehdä töitä niskalimassa ja koittaa selviytyä, mutta toisaalta äitinä koen, että minun kuuluisi olla kotona sairaan lapseni kanssa, joka on minulle tärkeintä maailmassa. Ja mitä sairaspoissaoloihin ja lippuihin ja lappuihin tulee, se olisikin ihan oma tarinansa. Nyt alkaa jo helpottaa ja ensi viikolla paluu normaaliin arkeen. 

Nuhainen prinsessa sai myös uuden prinsessakatoksen. Olimme alkukesästä ystävien luona kyläilemässä ja heidän tyttärellään oli sängyn päällä "teltta" niin kuin tyttäreni sitä sanoi ja kertoi haluavansa myös "teltan". Vihdoinkin sain aikaiseksi ja nopeasti DIY-tyyppisesti metsästä keppi, ikeasta verhot ja siimalla ja koukuilla kattoon kiinni. Mahtoikoihan mennä edes varttia, kun katos oli syntynyt. Ja neiti oli onnesta haljeta. Tuli siinä muutama hyppypomppu heitettyä ja verhoa hypisteltyä. Nostin kuitenkin varmuuden vuoksi neidin julisteet hieman ylemmäksi, etteivät ole heti entiset siinä touhun tiimellyksessä. 

Seuraava projekti olisikin vaihtaa neidille uusi verho. Kangas on jo valmiina, joten ehkä sunnuntaina saisin aikaiseksi. Huomenna nimittäin suuntaan  Helsinkiin ihanan Sinin hyvinvointiaamiaiselle, johon hän on kutsunut bloginsa lukijoita. Jännittävää...

My little daughter has been sick all week. To cheer her up, I made a DIY princess bed canopy. 

HuGs
-S-

PS. Teitä ihania lukijoita on tullut lisää ❤ Kiitos ❤ Lämpimästi Tervetuloa!! Toivottavasti viihdytte matkassa!!!

8 kommenttia

 1. Ihan huone! Ja nuo roikkuvat pilvet tuolla katossa, wau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ❤ Tyttären huone taitaa olla yksi lempparihuoneista kodissamme. Tuntuu, että leikin varjolla saa toteuttaa villeimpiäkin ajatuksia =)

   Poista
 2. Voi ihanuus tuota katosta!! Minulla oli vuosia ajatuksen tasolla tehdä vastaava,mutta jäi kun ikeasta löytyi niin helppo ratkaisu :) Tosin ei nuin kaunis!! Teidän neidin huone on i-h-a-n-a!
  Tsemppiä sinne arjen haasteiden keskelle! Kultainen keskitie ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ❤ Mietin muuten sitä pyöreää juttua myös ikeasta, mutta halusin pitää noi julisteet tuolla lailla esillä, joten mentiin keppitekniikalla =)

   Olen vieläkin ihan fiiliksisssä viikonlopusta! Tuollaisia vikonloppuja kaivataan ehdottomasti lisää ja niistä saakin juuri sitä energiaa niihin arjen haasteisiin. Tsemppiä myös sinne. Pitää kohta kalenteriin sopia sitten tarkemmin tapaamisia. Tuntuu, että viikonloput täyttyy liiankin äkkiä...

   Poista
 3. Ihana huone! Tuolla viihtyisi varmasti jokainen pikkutyttö! Mie olisin ainakin viihtynyt aikanaan, tai miksi en nykyäänkin ;)
  Ja kiva nähdä pöllökin siellä huhuilemassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ❤ Kyllä tuossa huoneessa ainakin leikit tuntuu neidillä maistuvan, unet hieman vähemmän =) No ehkä kohta...pian...tulevaisuudessa. Kyllä se pöllö siellä huhuilee =) On ihana ❤

   Poista