The Red Carpet ChallengeSain jo muutama viikko sitten Piirto -blogin Anna-Reetalta haasteen: punaisen maton paikka. Kiitos A-R haasteesta. Hieman on aikaa kulunut haasteen vastaanottamisesta, mutta nyt sain sopivan paikan kertoa, mihin maton laittaisin...

Haasteen idea ja alkuperä:
Blogihaaste: Punaisen pyöreän maton paikka
Kuvaa kodistasi se paikka, johon sinä laittaisit punaisen pyöreän maton, jos esittelisit kotisi ohjelmassa Suomen Kaunein Koti. Kuvaa ensin paikka, mihin maton laittaisit. Ota sen jälkeen kuvia eri suuntiin, tai siihen yhteen mieluisaan suuntaan vähän kuin matolla seisten. Voit myös perustella valintasi. Linkitäthän haasteeseen myös tämän alkuperäisen haastetekstin. Haaste on lähtenyt liikkeelle Luumutar -blogista.
 
Valitsen punaisen maton paikaksi olohuoneen. Hieman on maton kanssa täytynyt surffailla ympäri olohuonetta, jotta jokaista nurkkaa pystyy kuvailemaan, mutta ei anneta sen häiritä. Olohuoneessa vietämme päivittäin eniten aikaa yhdessä perheen kanssa. Takan edessä on ihana loikoilla ja lämmitellä viileinäkin päivinä. Olohuone on yhdistetty ruokahuoneeseen yhteiseksi avaraksi tilaksi, joten vieraidenkin kanssa tulee aina syötyä ja seurusteltua samaisessa tilassa. Olohoneen ikkunoista tuleee ihanasti valoa sisään ja tekee tilasta valoisan. Samalla suurista ikkuinoista näkee sekä taka- että etupihalle. Vuodenajan vaihteluja on mukava seurata ikkunoista ja on sitä ihailtu kettupariskuntaakin joskus ikkunoista. 
 
Olisi mahtavaa jos Pink Pionies -blogin Sari sekä Jotain sinistä -blogin Sini ottaisivat haasteen vastaan.
 
HuGs
-S-
 
PS. Pari viikkoa hurahti niin vauhdilla, että. Viikonloppu vietettiin Indiedays Blog Awards hulinoissa. Mukava ja rentouttava viikonloppu takana ja tuli tavattua ihania bloggareita. Kiitos kaikille mukavasta illasta !!!
 
 

4 kommenttia

 1. Ihan uusia kuvakulmia, ainakin minulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa, että uusia kulmia löytyi...ehkä jopa minullekin kameran takaa katsottuna =)

   Poista
 2. Ihanaa että jatkoit haastetta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, oli se mielessä pitkään, mutta tuntui taas ajan saaminen vaikealta löytää =)

   Poista