Something for Christmas
Kalenterin sivuja on käännelty hurjaa vauhtia eteenpäin. Merkintöjä on kirjailtu almanakkaan piparintuoksuisilla ajatuksilla. Kyllä SEhän on ihan kohta jo ovella. Olen kerrankin ollut ajoissa monen asian suhteen. Kyseiset kortit ovat jo teetetty ja saatu. Ehkä tänä vuonna saan postiin ennen viimeistä postituspäivää. Lahjojen osto on jo aloitettu ja suurin osa onkin jo tullut hankittua.

Päivähoidon alkaessa on kalenteriin merkattu piparien koristeluiltaa päiväkodilla, joulujuhlia ja muuta mukavaa. Myös työpaikan pikkujouluja vietetään muutaman viikon kuluttua. Mutta entäs koti? Onneksi kodin saattaminen joulukuntoon voidaan aloittaa vasta kuukauden kulutta, mutta toki kynttilöitä on voinut jo poltella pimeiden iltojen iloksi. 

Tänä vuonna olin vihdoinkin ajoissa kalenterikynttilän suhteen. Muistan lapsuudesta sellaisen palaneen useampana jouluna. Viime viikonloppuisen Helsingin vierailun yhteydessä piipahdin Graniitissa ja ostin ihka ensimmäisen kalenterikynttilän nyt omaan kotiin. Tigerista mukaan lähti muutama musta kynttilä ja harlekiinipaperia. Kovin mustavalkoiselta taas näyttää tänäkin vuonna.

Äidin tekemästä piposta oli pakko ottaa kuva, kun on niin mieluinen valokuvausta harrastavalle. Kangas on Noshin mallistosta ja oikein miellyttävän tuntuinen päässä.

Täällä pidellään taas sairastupaa pystyssä. Neitosella jälleen keukoissa rohinaa ja neljäs antibioottikuuri puolentoistakuukauden sisään. Toivottavasti pian kierre helpottaa...

HuGs
-S-

4 kommenttia

 1. Voi, paranemista sinne. Inhottavaa tuo lapsen sairastamiskierre.
  Kyllä täälläkin on ajateltu jo yhtä juhlaa.

  ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, olihan se tiedossa, että sairastetaan varmasti, kun päiväkotiin menee, mutta nyt alkaa jo tuntua toivottomalta.

   Poista
 2. Ihania hankintoja. Minä laitan viikonloppuna talvivaloja ja pikkuhiljaa koti saa mennä jouluisampaan suuntaan, marraskuussa vielä maltillisesti. Paranemisia sinne suuntaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Täälläkin on tarkoitus laittaa ulos pihavaloja. Meillä on piha niin pimeä. Ei ole vielä tullut edes ympärivuotisia pihavaloja hankittua, joten kaikki valo on tarpeen =)

   Poista