Kitchen Decor

Jokin outo valoilmiö on viime aikoina yrittänyt tunkeutua sisään ovista ja ikkunoista. Valon ja varjon leikki näytti niin ihanalta, että pari kuvaa oli pakko napata. Samalla taas tuli haaveiltua uudesta keittiöstä, kun katselee tuota laattaa. Ei ole yhtään mun juttu. Edellisten asukkaiden valitsema. Toisaalta kaunis, mutta itse en niin kuvioista välitä. Ihan puhdas valkoinen olisi hyvä.

Keräsin keittiössä myös Singerin vanhaan laatikkoon päivittäin käytettäviä juttuja. Ennen säilyttelin niitä laatikoissa ja kaapeissa, mutta nyt ne ovat kätevästi esillä ja helposti käytettävissä. Tuntuu arjessa toimivan.

Viikonloppuna pääsimme nauttimaan ihan kahdenkeskisestä ajasta mieheni kanssa. Kävimme yhdessä elokuvissa katsomassa Hobit 3. Leffa oli kyllä minun mieleen ja taisi tuo mieskin tykätä. Kävimme leffan jälkeen myös yhdessä syömässä. Pohdimmekin, että olemme viimeksi olleet elokuvissa vuonna 2009 täällä Suomessa. Kanadassa on kyllä käyty katsomassa muutamaa elokuvaa tässä välillä. Että ehkä hieman useammin sitä voisi elokuvissakin vierailla. 

Kotona ollaan nautittu rauhallisista aamuista, pakkaspäivistä ja lämpimistä patoneisa. Eilen innostuin oikein todenteolla leipomaan. Kaapissa oli kohta vanhaksi meneväää maitoa, joten pannukakkua ja pizzaa tuli tehtyä pari pannullista. Ovat kyllä sujahtaneet jo vatsoihin ja hyvää oli. 

Ihanaa alkanutta viikkoa!

HuGs
-S-

4 kommenttia

 1. Kuulostaa oikein mukavalle. Meidänkin on pitänyt mennä katsomaan Hobitti jo tovin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leffa oli kyllä mainio, ett' suosittelen....ja niin pahoittelen hidasta vastaamista...

   Poista
 2. Minä nautiskelin äsken myös auringosta. Se tunki sisälle makuuhuoneeseen ja kylppäriin. Kaunista!

  Ihania leipomuksia. Itse tein äsken foccacciaa. Sen päälle kyllä pannukakku kelpaisi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on menty niin haipakkaa. Ihan hirvittää mihin tää aika oikein kuluu. Bloggaamiselle ei nyt tunnu olevan vaan yhtään aikaa...Ihanaa että jaksat käydä täällä kommetoimassa, kiitos IHANA!

   Poista