Pictures, Sewing, Baking...Anything else?


Täällä taas epätoivoisesti pienen päivityksen verran moikkaamassa. Vitsit, mitäs teille oikein kuuluu? Meillä arki rullaa niin vauhdilla ettei ehdi itsekkään mukaan...

Makuuhuoneen musta tapetti on ollut seinällä kohta parisen vuotta. Pieniä kyllästymisen merkkejä olen itsessäni havainnut jo viime keväänä. Tapetti valittiin aika vauhdilla ennen lehtijuttua ja tuntui siinä hetkessä oikein oivalta valinnalta. Jokin siinä kuitenkin tökkii. Minusta se on ihan turhan romanttinen. Jostain kumman syystä makkarin huonekalutkin ovat talomme vanhimpia. Muuten sisustus 50-luvun aikakaudelta pienellä tvistillä toki, mutta makkarissa elellään 1800-luvun tunnelmissa. Tuon tapetin kanssa vanhat huonekalut vain tuntuvat NIIN romanttiselta. Saahan makkarissa romantiikkaa ollakin, mutta ei niin vahvasti huonekaluissa. 

Kaivoin siis ensiavuksi vanhoja valokuvia, jotka ovat odottaneet sitä aikaa ja paikkaa milloin lätkäsen ne seinälle. Nyt oli se aika. Hain IKEAsta erilaisia valkoisia kehyksiä ja valokuvatkin lätkittiin seinälle hetken mielijohteesta ja raikasti kivasti mustaa seinää ja rikkoi hieman liiallista romanttisuutta. Kuvissa on kyllä romantiikkaa yllin kyllin, koska kuvat ovat otettu hääpäivänä, häämatkalla ja löytyy sieltä tyttäremmekin. 

Tilasin Paapiin pöllökangasta muutaman kuvion verran. Ensimmäisestä pöllöparista tuli neidille tyyny ja toisesta pöllöparista on tekeillä verho neidin huoneeseen. 

Olohuoneen Tapiovaaran numerotapettiseinään on suunnitteilla taulukollaasia, mutta tarvitsen sitä varten muutamia erilaisia kehyksiä. Pelkistä IKEAn Ribban kehyksistä tulee omasta mielestä tylsä ilme, joten mustien kehysten metsästäminen alkakoon. Ajatuksena on pelata mustavalkoisilla matkakuvilla ja printeillä. Kunhan löytyy ne sopivat. 

Viikonloppuna kävimme yökylässä mummin ja ukin luona. Neiti kokeili ensimmäistä kertaa joulupukilta saatuja luistimia ja innostui kovastikin. Myös hiihtäminen sujui hienosti ensikertalaiselta. Sunnuntaina ystäväperhe tuli kylään ja pyöräytin vadelmarahkapiirakan. Että tällaista meille kuuluu!

Ihanaa alkanutta viikkoa Sinulle!

HuGs
-S-


8 kommenttia

 1. Ihana tapetti <3 tykkään! Leppoisaa viikkoa sinulle =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ❤ On siinä puolensa. Viikko on ollut kaikkea muuta kuin leppoisa, mutta hyvältä silti on tuntunut. Nyt taitaa flunssa iskeä päälle...

   Poista
 2. Mä tykkään ihan hirveästi tuosta tapetista. Jokin siinä vaan kiehtoo, vaikkei romanttinen sisustyyli niin makuuni olekaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tuo musta hauskan raju ja kontrasti on vahva. Ei ehkä kaikkein romanttisin tapetti. Pienellä huonekaluvalssilla ehkä saisi taas muutost aikaan.

   Poista
 3. Hahhaaa, yhdyn edellisiin. Minunkin mielestä tapetti on kiva :) Upea pöllö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei tää pöllö oli ihan pakko saada, kun kankaana löytyi. Pöllelle tuli hintaa ainakin puolet vähemmän ellei enemmän kun teki kankaasta eikä ostanut edes tee-se- itse pakettia.

   Poista
 4. Sama täällä, edelleen tuo tapetti viehättää!
  Nyt on tosi mukavaa, kun lasten kanssa on päässyt hiihtämään ja luistelemaan, silloin talvesta tykkääkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa nähdä päästäänkö toista kertaa hiihtämään. Täällä tuntuu lumi olevan taas kortilla. Olisi työpaikkalla laskiaistapahtumaakin tiedossa, mutta saapa nähdä

   Poista