Sunny All★Stars

Eilisen sumupilven jälkeen on paistanut aurinko. Töissä otin valohoitoa pihalla hymyssä suin. Kotio pääsin karkaamaan jo puolen päivän jälkeen. Tuli vietettyä kiva jutteluhetki ihanan työkaverin kanssa autossa. Joskus mietin, että mulla on varmaan maailman paras työpaikka (toisinaan taas ei). Ainakin työkaverit ovat parasta laatua.

Kotona huomasin auringon paistavan myö sisällä. Miten nuo viime syksynä hankitut keltaiset Converset jäivät käyttämättä? Puhtauttaan niin koreilevat. No keväällä heti jalkaan kun mahdollista. Kaipa tuosta lumesta kannattaa vielä nauttia, kun sitä nyt kerrankin on. 

Viikonloppuna ystävän esikoinen täyttää vuosia, joten juhlintaa tiedossa. Sunnuntaina pitäisi vähän ommella. Työkaverille olisi uutta projektia tiedossa. Pitää hieman miettiä värejä. Toiveena on valkoista ja turkoosia. 

Oikein ihanaa viikonloppua Sinulle!

HuGs
-S-

20 kommenttia

 1. Ihqut Conssit! Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hyvää viikonloppua myös sinne päin ja paljon aurinkoa ajatuksiin ja taivaallekin möllöttämään!

   Poista
 2. Ihanat pirteät converset <3 tykkään! Ihanaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Minäkin tykkään, siksi ihmettelen niiden käyttöönoton venymistä =) Ihanaa viikonloppua!

   Poista
 3. Ihana väri converseissa! Kyllä noilla kelpaa sitten kevätkeleillä.
  Minäkin totesin tällä viikolla, että työkaverini ovat huippuja, yksi osti runebergintortun, toinen oli jättäny kivan lapun mun sanakirjan väliin ja kolmas sanoi ihanaksi, kun autoin sitä. Kyllä niillä vaan on suuri merkitys siihen, miten töissä jaksaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvät työkaverit ovat kyllä ehdoton voimavara raskaan työn ja kiireiden keskellä. Se on ihana tunne, kun sanotaan ihanaksi ❤

   Poista
 4. Aah, keltaiset conssit ja raitapaita - kesä ja aurinko!
  Kivaa viikonloppua myös sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli itsellekin ihan kesäfiilis =) Sitä odotellessa! Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 5. Moi:) Mulla on kans turkoosit conssit jäänyt jotenkin vaan vähälle käytölle. Mutta totta, keväällä tekee mieli vähän räväyttää väreilläkin :)
  -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi turkoosit kuullostavat tosi raikkaalle =) Ajattelin ensin valkoisia, mutta sitten päätin räväyttää ja valitsin keltaiset =)

   Poista
 6. Onpa ihanan aurinkoiset kengät. Tuli heti keväinen olo, sitten katsoin ulos ja se katosi. Noh, tulee se kevät sieltä aikanaan :D

  Kivoja suunnitelmia sinulla. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt pitäisi todellakin vain nauttia tuosta lumisesta kelistä. Sehän on ihan täydellinen. Aurinko paistaa, ei tuule ja lunta kinoksittain. Aivan ihanaa. Mutta se kesän kaipuu vain hiipii tuolta jostain =) Kohta lähdetään kekkereille. Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 7. Ihanaa. Juur tänään päätin hankkia keltaiset converset. On minulla keltaiset tennarit ennestäänkin, mutta näissä olen aikalailla merkkiuskollinen ja näin ollen tepastelen keväällä converseilla. Moi uuteen blogituttavuuteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Moi kiva kun löysit tänne =) Mulla on ollut muutamia Tommy Hilfigerin matalia tennareita ja tykkään niinstä edelleen, mutta syksyllä hankein tosiaan ekat Converset. Tuntui niitä monella taas olevan, joten ajattelin, että niissä täytyy olla jotain maagista =) ja hyvät jalassa. No tänä keväänä korkataan uudet kenkät. Tepsutellaan sitten molemmat keltaisissa =)

   Poista
 8. Consut ovat loistavat jalassa. Minulla on talviconsutkin , mutta nyt taidan hankkia pääsiäisen Rooman reissulle juuri tuollaiset keltaiset. Pirtsakka blogi sinulla! Tulen toistekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on hyvä kuulla =) Olen kävellyt noilla vain sisätiloissa, kun testailin. Hyvältä tuntui, joten kotiutuivat. Ah ihan Rooma! Pääsiäinen on varmasti ihana ajankohta vierailla siellä. Mieheni kanssa oltiin toukokuussa ja aurinko porotti +30. Oli jopa hieman uuvuttavaa kierrellä nähtävyyksiä, mutta aivan upea kaupunki! Ja kiitos, ihanaa kun jätit kommentin niin pääsen vastavierailulle!!!!

   Poista
 9. Ai, ai keltaiset converset. Mullakin on ollut haaveissa, mutta kaapissa on jo kolmet converset, niin ajattelin himmata. Raitapaitakin on kiva. Voikohan raitaan kyllästyä? Musta tuntuu ettei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on itseasissa raitamekko =) Isot taskut vielä edessä. Aikas kiva yhdistelmä juurikin conkkujen kanssa! Vai että kolmet =) Mä olen sitten ihan jälkijunassa näiden tossujen kanssa =) Musta tuntuu että raita on aina in!

   Poista