Beautiful Baby Shower

Eilen vietettiin rakkaan ystävän vauvakutsuja. Pöydät notkuivat kaikenlaisia herkkuja, joita ystävät olivat tehneet ja tuoneet. "Nyyttärimeininki" vauvakutsuilla on muutenkin oiva tapa hoitaa juhlatarjoilut rasittamatta tulevaa äitiä. Yllätysjuhliin ruokatarjoilun hoitaminen on toki pakollista, jos haluaa juhlissa jotakin herkutella. Ystäväni kutsut eivät olleet yllätysjuhlat, mutta päivän ns. ohjelmisto sekä koristeet tulivat yllätyksenä. Tulevan lapsen kummi oli väkertänyt kaikenlaista ihanaa koristeeksi. Body-viiri on myös helppo ja hauska DIY vinkki, jos kaipaat ideoita tuleviin kutsuihin. Oman panokseni kyseisiin juhliin esittelen sitten myöhemmin.

Ystäväni vauvakutsuilla pidettiin maljapuheita, availtiin lahjoja, kisailtiin, arvailtiin vauvakuvia ja herkuteltiin. Tuleva äiti sai myös jalkahoidon sekä hänen vauvamasusta tehtiin kipsi. Masusta jääkin oiva muisto, vaikka seinälle ripustettavaksi. Tuota kipsiä voisin itsekkin harkita, jos meille lisää jälkikasvua joskus vielä suodaan. Niin ja onhan nuo itse juhlat ihana tapahtuma, niin äidille kuin läheisillekin. Itselläni ei koskaan ollut vauvakutsuja ensimmäisestä lapsestamme, koska makoilin raskauteni aikana enemmän TYKSissä kuin kotosalla. Ehkä seuraava raskaus on helpompi ja kutsujakin voidaan järjestää. Sen aika näyttää. Päivä oli oikein ihana ja antoisa.

HuGs
-S-

 

2 kommenttia

  1. Olipa kaunista! Kyllä babyshowerit ovat todella liikuttava juhla.. Läheisimmät ystäväni järjestivät sellaiset salaa toista lasta odottaessani, liikutuin ihan sydänjuuria myöten.. He olivat niin paljon nähneet vaivaa ja halunneet yllättää, voi siitä tulee vieläkin niin lämpimät muistot! Olin ihan räjähtäneen näköinen kun itketti niin kovin ja muutenkin olin ihan turvonnut, mutta vitsi siitä päivästä jäi ihana muisto.. <3 toivotaan että sinullekin vielä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä sitä itsekkin oli aivan liikuttunut ja silmät kosteina eritoten omaa lahjaakin antaessa. Olin ehkä myös hieman jännittynyt tilanteesta. Rakkaudella ja ajatuksella olin pitkään pohtinut, millä ystävääni ilahduttaisin ja tunnelataus kohdistui "lahjanantotilaisuuteen". Laitan kyllä kuvaa myöhemmin siitä. MUTTA ylätysjuhlat ovat aivan ihanat. Ihana kuulla, että sinulla on ollut onnistuneet sellaiset. Ihania muistoja, vaikka itkuisena ja turvonneina. Ysätävät saavat onneksi olotilankin unohtumaan. Toivotaan tosiaan vielä. Olisi jo ihana saada perheenlisäystä. Aika näyttää =)

      Poista