Easter Preparations

Keittiössä on ruokapöydän ilmettä (jälleen) vaihdettu. Tarkkasilmäiset ehkä huomaavat, että pöytäliina on vaihtunut toiseen. Viikon verran katselin edellistä liinaa, kunnes luovutin. Se  ei vaan yksinkertaisesti toiminut punaisen tapetin kanssa (himpuran tapetti). Toin sen olohuoneen puolelle ja tunnelma muuttui aivan täysin. Harmi, että se on liian pieni olohuoneen pöydälle, joten rullasin sen takaisin ja laitoin säilöön. Menee sitten myöhemmin keittiöön (kun tapetti o vaihdettu) tai kesällä vaikka ulos. 

Meillä on jäänyt pääsiäisvalmistelut viimetinkaan (tänäkin vuonna). Viikonloppuna istutettiin rairuohot ja käytiin hakemassa pajunoksia. Tässä perheessä päätettiin virpoa Pohjanmaan tyyliin vasta  Lankalauantaina, koska aikataulut eivät sopineet sukulaisten kanssa yksiin. Isovanhemmat ovat lomailemassa ja kummeillakin kiirettä. Meidän neiti on vielä niin pieni ja ujohko, että virpominen tapahtuu tuttujen ihmisten kanssa. Jokos teillä on pääsiäisvalmistelut tehtynä?

HuGs
-S-


2 kommenttia

  1. Suloiset pienet sormet, parasta! <3 meilläkin jää aina pääsiäinen viime tinkaan.. En jaksa edes miettiä, mitä tekisi kaikkina pääsiäispäivinä, kun tuntuu että on "liikaa vapaa-aikaa" ja mahdollisuuksia kaikkeen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pienet sormet ja varpaat <3 Ihan parasta tosiaan. Kyllä ne saivat sotkun aikaiseksi, mutta hauskaa oli. Se on kuitenkin pääasia. Meillä oli tarkotuksena lähteä mieheni pikkusiskon ja hänen kahden poikansa kanssa retkelle. Paikkaa ei olla vielä päätetty. Jos tuo ilma pysyy tuollaisena, pitää keksi jotakin ihan muuta. Parempi tosiaan ettei liikaa suunnittele. Virpomaan mennään myös kun lomalaiset pääsevät kotiin. Parempi myöhään kun ei milloinkaan =)

      Poista