Great News


Ihanat ulkomaan vieraamme nousivat tänään junaan ja matkasivat kohti Helsinkiä. Huomenna he matkustavat takaisin kotiinsa Kanadaan. Taakseen he jättivät ihania muistoja, ikävän pilkahduksen ja järkyttävän matkakuumeen. 

Onneksi kevät on pitkällä ja kesäfiilikset ovat jo nousseet pintaan. Tänään töissä vahvistui tieto siitä, että tämä rouva jää juhannuksesta lomalle ja palaa työkentälle vasta elokuussa. Aivan mahtavaa! Loma tulee todellakin tarpeeseen. Aamulla minilomalta töihin palanneena tuntui kyllä herätys tahmealta. Vielä muutama viikko on jaksettava ennen pitkää breikkiä.

Viikonlopulle toivotaan aurinkoisia kelejä. Ihania ystäviä tulossa kylään ja grillauksen merkeissä olisi tarkoitus juhlistaa myös erästä synttärisankaria. Ehkä ensimmäiset puutarhajuhlat olisivat siis paikallaan. 

Huomenna työpaikalla vietetään arviointipäivää, joten hieman erilainen lopetus tälle viikolle. Illalla suuntaan ihanan työkaverin kanssa teatteriin katsastamaan Seili. 

Mukavaa loppuviikkoa Sinulle!

HuGs
-S-
2 kommenttia

 1. Aika mahtavaa, että loma on jo nurkan takana. Tsemppiä viimeiseen työviikkoon!

  Varsin mukavia suunnitelmia viikonlopulle. Grillaamaan olisi mukavaa päästä, mutta ilmat ovat olleet aika kehnoja koko kevään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Eilinen oli kyllä mahtava kelien puolesta ja grillattiinkin perheen kesken ja syötiinkin ensimmäistä kertaa ulkona. Kyllä kesä on vaan parasta =)

   Poista