Local ShopVoiko kauppaan rakastua vain yhdellä oven aukaisulla? Kyllä voi. Kävimme eilen kävelemässä Turun Aurajoen rannassa kanadalaisten ystäviemme kanssa. Pohdiskelimme, että mistä voisi löytää parhaat tuliaiset kotiin vietäväksi. Mieleeni pompahti Turku Design Now-myymälä Fortunakorttelissa. Mukavaksi yllätykseksi remontin myötä oli kauppa muuttunut KUI Designin omaksi Local Shopiksi.

Ihanasti hymyilevät kasvot toivottivat meidät tervetulleeksi, kun astuimme ovesta sisään. Local Shop on kauniita käsityöitä, kotimaista designia sekä Turkua rakastavien ihmisten paratiisi. Kauniisti esille tuotujen tuotteiden laaja valikoima on mieltä ylentävää. Vanha rakennus, jossa kauppa sijaitsee on pisteenä Iin päälle, joten koko konaisuus on varsin viehättävä.
KUI Designin tuotevalikoimasta löydät esimerkiksi suuren suosion saaneet ja sekä omat suosikkini TurkuÅbo ja Föri Fun Club kuosit niin vaatteista, tyynyliinoista, kasseista, pusskoista, pyyhkeistä kuin valaisimista. Pupuset pomppivat ihanissa vauvanvaatteissa ja pussukoissa. Hulda on kaunis kukikas kuosi, josta löydät esimerkiksi pussukoita, pyyheliinoja ja toilettilaukkuja. Muita ihania kuoseja ovat esimerkiksi Perhonen, Kartta 1837 ja Welcome on board, joista löydät myös laajan valikoiman erilaisia tuotteita.
Turkulaisten rakastama Föri kuvittaa hauskoja mukeja. Ja mitä ihania pupuja? Ovat aivan Super. Hyllyltä löytyi myös ihanampaakin ihanemmat maatuskat.Katosta roikkuva keltainen valaisin on aivan herkku. Ehkä omalle verannalle, kun se joskus saadaan rakennettua valmiiksi. Local Shop on täynnä ihania yksityiskohtia, vanhoja huonekaluja ja tunnelma on kotoisan leppoisa. Ei voi kuin suositella käymään.


Myös pienet asiakkaat on otettu huomioon. Lapset saivat istuskella pöydän ääressä ja piirtää. Kattoon oli kiinnitetty myös keinu. Neitikin kävi kokeilemassa keinua, mutta juuri kun olin asioimassa kassalla kuului komea kumaus ja hän kipsahti keinusta lattialle. Pienen rauhoittelun ja ihanan henkilökunnan antaman pinkin ilmapallon jälkeen hymy saatiin taas kasvoille. 

Kiitokset vielä  mahtavasta palvelusta!

HuGs
-S-

PS. Local Shopista löydät toisinaan myös yllätyserän ihania kankaita. Aiemmin olen löytänyt Föri Fun Club kangasta, josta ompelin verhon. Se löytyykin TÄÄLTÄ

8 kommenttia

 1. Tää on kyllä niin ihana kauppa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös ookkin =) Ihania tuotteita ja niin kaunis miljöökin!

   Poista
 2. Näyttää ihanalta! Täytyykin käydä piipahtamassa :)

  VastaaPoista
 3. Tuonne siis kun tulen luoksesi!! ❤️ Kesällä sit ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä <3 Tänään vahvistui tieto, olen juhannuksesta elokuun alkuun asti lomalla, että tervetuloa!!!

   Poista
 4. On tuo kyllä ihana! Printit on valtavan kauniita ja kekseliäitä! Turku! <3

  VastaaPoista