Naantali Oldtown


Minulla ja miehelläni ei ole koko kesänä kuin kaksi lomapäivää yhdessä, jos viikonloppuja ei lasketa. Teimme tämän ratkaisun, jotta tyttäremme saisi kunnon loman päivähoidosta. Siksi mukavat extempore puuhastelut ovat sitä parhainta ja arkemme piristyksiä. 

Tänään päätimme lähteä vanhaan kotikaupunkiini Naantaliin pienelle iltakävelylle. Ilma oli kaunis, mutta merituuli oli aika hyytävä. Ihana Jazz musiikki kuitenkin kantautui korviimme kävellessämme rantaa pitkin. Kyllä tämä kesältä tuntuu viimasta huolimatta. Ja hei eikö se Suomen suvi ole vähäluminen. 

Ihanista vanhoista taloista tuli taas muutama kuva napsastua. Tuttuja maisemia, mutta aina yhtä kauniita ja kuvattavia. Pienillä kujilla on ihana kurkkia talojen pihoja ja tunnelmaa. Piipahdimme vierailun päätteeksi keskustan leikkipuistossa, jossa neidin kanssa kokeiltiin jumppalaitteita.

Ihanaa Tiistai-ltaa Sinulle!

HuGs
-S-
4 kommenttia

 1. Teillähän on ollut ihan samat kuviot kuin meillä edellisenä iltana ;) Naantali on ihana kaupunki ja tuntuu kuin olisi lähes ulkomailla, vaikka ei ole kuin kymmenisen kilometrin päässä kotiovelta. Ihanaa myöhäisiltaa sinullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naantali on kyllä huippu! Nykyään osaan arvostaakin koko kaupunkia. Olen asunut Naantalissa lukioikään saakka. Lukioon lähdin Turkuun, koska koko Naantalin pienuus alkoi todella ahdistaa =) Kaunis se kyllä on ja varsinkin kesäisin. Ihanaa loppuviikkoa!

   Poista
 2. Kivat, kesäiset Naantali-kuvat ja tunnelmat! Mukavaa kesää sinulle ja perheellesi! - Hanna-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Hanna <3 Naantalin on kyllä aina sydämessä =)

   Poista