Only Two Hands

Tänään järjestettiin VAIN KAKSI KÄTTÄ mielenilmaus varhaiskasvatukseen suunniteltuja leikkauksia vastaan Turun kauppatorilla. Tärkean asian puolesta myös allekirjoittanut osallistui kyseiseen tapahtumaan. Toivon todellakin, että en ensi syksynä vastaa melkein 30 lapsen lapsiryhmästä. Tämänkin päiväinen lapsiluku olisi surullista kerrottavaa. Laadukkaan varhaiskasvatuksen toteuttaminen on todella haasteellista ja mahdollisten muutosten myötä täysin mahdotonta. Toivottavasti sinäkin vaikutat lapsesi tulevaisuuteen!

HuGs
-S-

6 kommenttia

 1. Hengessä mukana, vaikka en mielenosoitukseen päässytkään :)

  VastaaPoista
 2. Niin samaa mieltä! Tuollaisissa kohteissa kun säästää, niin mietityttää, mitäköhän kustannuksia tuosta vielä seuraakaan, jos ryhmiä paisutetaan eikä voida tukea lapsia mahdollisimman yksilöllisesti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päättäjät eivät tunnu ymmärtävän edes nykyistä tilannetta, koska siinäkään ei ole kehumista. Juurikin viime viikolla yksin kahdeksan alle 3-vuotiaan kanssa ja naapuriryhmä auttoi, koska ei saanut ottaa sijaisia. En voi käsittää. Nyt toivotaan fiksuja päätöksiä!!!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos, Onneksi meteli on noussut ympäri suomea, joten toivotaan parasta, että päättäjät heräävät. Ihan voisi arkea tulla katsomaan ja sitten vasta tehdä päätöksiä.

   Poista