Picnic at Castle Ruins
Jostain se on aloitettava. Pyöritin monta kuvaa ja ajatusta siitä miten palata reilun kahden viikon tauon jälkeen takaisin blogimaailmaan. Tauko tuli (jälleen) hieman huomaamatta, koska touhua on riittänyt ja kameralla on näpsitty kuvia sieltä ja täältä. Mitään järkevän oloista kokonaispakettia oli vaikea saada koottua, joten lähdempä sitten tästä päivästä kertomaan kuulumisia. 

Tänään lähdimme ystäväperheen kanssa Kuusiston linnanraunioille pienelle picnicille. Vaikka asumme kohtalaisen lähellä, en ole koskaan käynyt raunioilla. Paikka oli upea. Pienen hetken sitä kuvitteli olevansa jossain ulkomailla (rivien välistä saattaa nousta esille aivan järkyttävä matkakuume, jota olen potenut viime päivät)

Ensin tutkiskelimme paikkoja. Ystäväni kanssa pohdimmekin kuinka kuvauksellinen paikka on. Molemmat totesimmekin, että jos olisimme tajunneet paikan kauneuden häittemme aikaan, olisi hääkuvia saatettu räpsiä juurikin Kuusiston raunioilla. Lapset innostuivat kurkkimaan joka koloon ja rauniot antavat kyllä mahtavat puitteet vaikka millaisille leikeille. Neiti halusikin kotoa lähdettäessä mukaansa prinsessan kruunun ja mekon, koska olimme menossa linnaan. 

Siinä hetken tutkiskelun jälkeen päätimme levittää peittoa ja istahtaa picnicille. Onneksi aurinko lämmitti mukavasti. Olimme hakeneet patongit mukaan ja niitä sitten porukalla mussuteltiin. Saapui sinne muitakin eväskorien kera, joten paikka tuntui olevan juurikin suosittu picnic kohde. Oikein mukava "kesäinen" iltapäivä mukavassa seurassa tuli vietettyä. 

Viimeisen kahteen viikkoon mahtuu kaikenlaista mökkivierailusta särkänniemeen sekä ikkunoita ja remppaa, mutta niistä lisää myöhemmin. 

HuGs
-S-

2 kommenttia

  1. Vaikka näin lähellä ollaan, niin minäkään en ole koskaan käynyt noilla linnanraunioilla. Paikka näyttää kuitenkin tosi upealta ja piknikidea kuulostaa hyvältä. Taidetaanpa retkeillä mekin tuonne vielä tänä kesänä. Kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oleppa hyvä Anu <3 Paikka oli kyllä upea ja ajateltiin mennä toistekkin =)

      Poista