Here comes Pippi Longstocking

Miina ja Manu ovat jäänet hieman taka-alalle uuden tulokkaan myötä. Meillä tykätään nykyään Pepistä. Kaikki on vinksin vonksin tai ainakin heikun keikun. Huvikumpu rakentuu nopeasti tuolien väliin. Tavaroita kannetaan suuntaan sun toiseen. Ollaanhaan sitä maailman vahvin tyttö. Ja iltasatuja kuunnellaan varpaat tyynyllä. Ihanaa, että oma lapseni on löytänyt Peppi Pitkätossun. 

Peppilotta Sikuriina Rullakartiina Kissanminttu Efraimintytär Pitkätossu ei ole ainoastaan tullut lapseni elämään, mutta myös minun. Itselleni Peppi ei ollut se juttu vaan Eemeli. Se Kissankulman hulvaton vekara mahtavine kepposineen. Mutta nyt olemme tutustuneet Peppiin. Juuri tällaista rentoa elämän asennetta tässäkin taloudessa tarvitaan. Ei elämän tarvitse aina olla niin vakavaa. Eihän se haittaa, vaikka kananmuna päässä paistaisi räiskäleitä. Hiukset vain vahvistuvat. 

Ollessamme tyttöjen reissulla Tukholmassa äitini osti neidille kotiin viemisiä. Aivan ihana Peppi Pitkätossu-viirinauha. Värimaailmaltaan aivan muuta kuin hempeän vaaleanpunaista ja harmaata, mutta minusta niin hauska ja oiva väripilkku liiankin harkittuun sisustukseen neidin huoneessa. Tykkään! ja  niin myös tyttökin.

HuGs
-S-

8 kommenttia

 1. Peppi on ihana! Eikö ookin kiva kun on hyvä syy lukea taas lastenkirjoja?! Aikuisten pitäis muutenkin lukea niitä enemmän, oli lapsia tai ei, niin saattaisi olla useammin hyvällä tuulella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan mahtavaa. Tiekkö mulla oli lapsuudesta jäänyt Veljeni Leijona mieli ihan pimentoon, joten lainasin sen kirjan ihan vain itselleni <3 Hyvän mielen niistä tosiaankin saa! mukavaa viikonloppua!

   Poista
 2. Peppi <3 Meidän ykkösjuttu nyt ja aina :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä mahtava tyttö <3 Täällä kahmitaan kirjoja innolla! Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 3. Minun suosikkini myös ja aivan ihana ♥

  VastaaPoista
 4. Oii, miten ihana tuo viirinauha, todella hieno.
  Itse tykkäsin pepistä pienenä kovasti, harmi että meidän Napa ei ole siitä vielä innostunut.
  Meillä menossa Felix-pupu ja Badington vaihe, innolla odotan löytävätkö meidän pojat myös pepin jossain vaiheessa.

  Innolla aloitan seuraamaan sinun blogiasi ! <3

  - Napamassu- Mama

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, ihanaa kun löysit minut. Tulen varmasti vastavierailulle. Badington on ihana, mutta meillä neiti ei innostunut koko karhusta :( no aina ei voi voittaa. Pääasia, että neiti nauttii saduista. =)

   Poista