Last Remais of Summer Vacation
Niin se kesäloma vain hurahti taas vauhdilla. Täällä on ollut hieman alkukankeutta taas arjen aloituksessa. Maanantaina oli herätys 5.15. Onneksi mies hoiti tarhaviemiset. Neiti oli onneksi lähtenyt päiväkotiin oikein mielellään, joka taasen lämmittää jännittyneen äidin mieltä. Tiistaina toki äidin vientiaamuna ei mikään vaate ollut hyvä ja kaiken olisi pitänyt olla pinkkiä. Huh huh...

Viimeistä kesälomaviikonloppua vietettiin tyttöjen kesken Muumimaailmassa. Oli siinä serkuksilla touhua ja ihmettelemistä. Tänä vuonna uskallettiin halatakin jo muumimammaa. Muut taisivat jäädä ilman haleja. Jokin ilmeisesti siinä muumimammassa tuntui turvalliselta. Hyvä niin!

Muumimaailma oli muuttunut positiivisesti viime kesän käynniltä. Muumitalo oli saanut sisältä aivan uuden ilmeen ja uusia mukavia juttujakin oli rakenneltu lasten iloksi. Muumimamman kurpitsa taisi olla tyttöjen mieleen, koska siellä kokattiinkin tovi. Lapset vaihtuivat ympärillä, mutta nämä kaksi neitiä vain kokkasivat ruokaa ja tarjoilivat toisilleen. Toinen hittijuttu oli laivojen uittopaikka. Jokin siinä vedessä aina lapsia viehättää. 

Mukava päivä oli huippupäätös kesälomalle! Illalla vielä ajeltiin ihanien ystävien luokse Raumalle ja siellä laitettiinkin koko perheen päät kuntoon. Näillä eväillä lähdettiin arkeen ja hyvä siitä vielä tulee.

Torstai on toivoa täynnä <3

HuGs
-S-

2 kommenttia

  1. Mekin kävimme Muumimaailmassa tänä kesänä tai oikeammin tällä viikolla. Muumitalo oli kyllä sisältä aikuisenkin mieleen, ihania yksityiskohtia täynnä. Meidän tyttöjen kohokohta oli, kun saivat antaa Hemulin kasvienkeräilylaukkuun kukkaset. :)

    VastaaPoista
  2. Yksityiskohdat olivat kyllä nättejä. Pidin siitä kaapista, johon oli tehty sabluunalla kukkia. Ja minusta koko yleisilme oli parempi. Kukkia istutettu jne. Voi Hemuli on kyllä ihana. Meillä vielä vähän häntä jännitettään =)

    VastaaPoista