Päivän Pohdintoja


Olipas ihanaa viettää keskellä viikkoa ihan rauhallinen aamu (huomenna on siis piru irti, kun arki palaa). Toista päivää ollaan lepäilty kotosalla, syynä neidin räkäisyys ja kunnon keuhkoröhinät. Aamupalaa syötiin olohuoneessa ja katseltiin lastenohjelmia. Olohuoneen sohvapöytä vaihtui takaisin häälahjaksi saatuun arkkuun ja Artekin pyöreä pöytä kiikutettiin "varastoon".
Kävimme eilen lapsen kanssa lääkärissä ja "tuomio" oli Infektioastma tai jotain sen tyyppistä. Onneksi sana oli minulle ennestään tuttu ja lääkärikin rauhoitteli, että ei tämä välttämättä THE Astmaa ole ja voi jäädä iän myötä myös hengitykseen liittyvät ongelmat pois, muutta pohdituttaahan tuo. Saatiin tytölle "norsun kärsä" ja nyt opetellaan käyttämään babyhaleria. Ensimmäiset henkäykset ovat menneet ihan hyvin, mutta nenäsuojus kuulemma haisee niin pahalle, että tekee pahaa (neitiä jännittää ihan hirveästi koko kärsä). "Mä laitan sut roskikseen", huusi neiti eilen illalla, kun kaivoin kärsän taas esiin. Onneksi muutamat henkoset saatiin napattua, unikin maistuikin paremmin ja yö oli muutenkin rauhallinen. 

Eilen illalla oli muuten mukavaa seuraa. Meidän keittiön pöydän ääressä istui kolme ihanaa naista, jotka olen tuntenut jo monia vuosia. Ollaan päätetty pitää ala-asteen luokkakokous. Vuonna 1988 aloittaneet luokkakaverit on kutsuttu koolle ja tämä spektaakkeli itsessään on reilun viikon päästä Turussa ravintola Koulun tiloissa.  

Ajatus luokkakokouksesta on ollut pitkään mielessä ja itseasiassa viime kesänä Åblogien  mahtavassa kirpparitapahtumassa törmäsin yhteen näistä ihanista naisista. Luokkakokous tuli asiaksi ja otettiin pari naista vielä mukaan suunnittelemaan ja siitä se sitten lähti.  Muutamia "palavereja" on tullut nyt pidettyä eli toisen sanoen tupatarkastukset on tullut tehtyä.  Pakko myöntää, että on ollut kyllä huisin hauskaa istua yhdessä alas ja matkata hetkeksi kasarin kulta-aikaan. Ihan huippua! Toivon todella, että näistä tapaamisista tulee pysyvä tapa ja jatkamme yhteydenpitoa muutenkin. 

Eilisen talokierroksen jälkeen olen pohtinut verantaa ja sinne tulevia tapetteja. Kyllä, olin jo ostanut verannalle tapetit, mutta hupsista, nehän ovat tällä hetkellä eteisen seinässä. Niin se mieli muuttuu. Mies totesi, että vähän turhan tiheään. Onneksi suurta vahinkoa ei päässyt käymään. Tapetit ovat kuitenkin seinässä ja mieleiset (ehkä). Valkoisien seinien jälkeen muutos tuntuu rajulta, mutta kaipa siihen silmä tottuu. 

Mutta tänään olen etsiskellyt netin syövereistä tapetti-ideoita ja löytyihän niitä. Laitetaan niistä postausta sitten seuraavalla kerralla. Mitäs veikkaatte? Simppeliä? Mustavalkoista? Väriä? Kukkaloistoa?

Tervetuloa myös uudet lukija <3


 

4 kommenttia

 1. Voi kurja! Mutta tosiaan kuulostaa hyvältä tuo että ei olisi varsinaista astmaa.. Mä olen just tollainen mieleni muuttelija remppa-asioissa.. Pitäisi vaan tehdä eikä sumplia liian kauaa,eikä ainakaan jäädä märehtimään että olisi pitänyt tehdä toisin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se babyhailer on ollut kyllä tosi hyvä. Ollaan kyselty sen perään jo aiemmin, mutta ei olla koskaan saatu. No kuulinkin hoitajalta, että korvalääkärit antaa tosi usein nestemäisenä lääkkeitä ja lastenlääkärit hengitettäviä. Ollaan paljon läyty korvalääkärissä neidin tuubien takia, joten se selittää =)

   Poista
 2. Kasarin kulta-aika! Se on alkanut tuntua kullalta nyt minustakin, vaikka se tuntui jossain vaiheessa niin karseelle :D Monella ollut noita hengitysinfektioita kuluvana vuonna, zemppii siihen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen lämmmennyt myös kasarille =D no musiikista olen aina tykännyt. Kiitos, apuja ollaan saatu uudesta kärsästä. Joten parempaan suuntaan mennään. Nyt olen itse nokka tukossa =/

   Poista