Saana ja Olli villasukat


Eilinen herätys valkeaan lumipeitteeseen oli kieltämättä aikamoinen järkytys. Kuka tässä olisi enään takatalvea kaivannut. Toisaalta, on sitä ennenkin vappuna juhlittu lumessa. Onneksi yksi asia lämmitti niin mieltä kuin jalkoja tänä kylmänä kevät aamuna.
Olen pitkään ihastellut Saanan ja Ollin Novitan kanssa yhteistyössä tehtyä mallia, jonka inspiraation lähteenä ovat olleet menneiden aikojen seinätekstiilit. Ihastuttavista kuvioista on neulottu niin villatakkia kuin tyynyjäkin, joten pakkohan minunkin oli jotain saada tästä ihanasta kuviosta. Itse en puikkoja kovin mielelläni heiluttele, joten pyysin äiti neulomaan minulle villasukat. Kuviota on hieman jouduttu muokkaamaan sukalle sopivaksi, jotta sopisi paremmin tähän lapsenkokoiseen jalkaan. Alkuperäinen ohje löytyy yhdestä Novitan lehdestä. Näissä sukissa ei edes takatalvi haittaa. Kiitos ÄITI!


6 kommenttia

 1. Upeat sukat! :) Mä oon neulonut Saanan ja Ollin mallista pari tyynyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 vaikka kiitos meneekin äidille =) Kyllä tyynytkin olisi aivan ihanat...ehkä pyydän joululahjaksi =D

   Poista
 2. Onpas ihanat sukat! Mullekin äiti neuloo kaikenlaista, kun mulla on intoa opetella, mutta ei oikein aikaa... Mutta toivon, että remppahässäkän jälkeen olisi aikaa opetella neulomaan enemmän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Mulla väsyy kädet tosi nopeasti kun neulon ja yleensä jaksan tehdä vain toisen käden lapasen. Kantapään teko on todella huonossa muistissa. Ehkä seuraavaksi sitten ne "Marimekko"-sukat =)

   Poista