Something Green
Finally I have time to sit down and write. These past two days I have been cleaning the flat like crazy. It's been way too long from the last time. Taking the carpets out, washing the floors and so on. I have lost myself even in the closets. I have found so many clothes that I don't wear so often so hoping to find some time and take them to flea marker for sell. I even found some time to sew couple pillows. Yellow seems to be a hip color for this spring. At least what I've seen in blogs. Our flat can't take any yellow or I seem to think so. But my color for the spring is green (now, before it's something else LOL). I didn't think I have anything green in the flat before I sarted to look. Pillow fabrics are from Ikea. Stripes are fun. I still need to find some dots to make it more playful.

I'm turning 30 this June. I have been thinking about should I celebrate or not? If I will were to find perfect place? (That is the biggest headache) Is there a theme? I know it's early till summer, but renting a place at summer time is not that easy. Lot of them might be booked already. For my husband I had surprise party in the 20's theme. He has been honest and said to me that if I want a party, I have to make it happen. He will help, but I have to make it happen. That's fine. I love planning parties, but the location has to be found and booked.

Vihdoinkin minulla on aikaa istahtaa koneen ääreen ja kirjoittaa. Viime päivät olen siivonnut kuin myrskytuuli. Edellisestä kerrasta tuntuu olevan aivan liian paljon aikaa. Päätin viedä matot ulos ihanaan pakkaseen ja lattioidenkin pesu tuli todella tarpeeseen. Jopa vaatekaapit saivat kyytiä. Keräsin aikamoisen kasan vanhoja vaatteita, jotka ovat parhaimmat päivänsä nähneet, joten koitan saada kiikutettua ne kirpputorille. Sain aikaiseksi myös ommeltua muutaman tyynyn. Keltainen näyttää olevan oikein hitti väri, kun seuraa muiden blogeja, jotka valmistautuvat kevään vastaanottamiseen. Meidän huusholli ei oikein sulata keltaista omasta mielestäni. Minun kevään värini on vihreän sävyt. Tai ainakin siihen asti kunnes keksin jotain muuta. Kuvittelin ettei meiltä mitään vihreää sen enempää löydy, mutta kun tarkemmin katsoo, onhan sitä. Ostin vihreät raitakankaat Ikeasta. Ne olivat minusta niin raikkaat. Kaipaan kyllä palloja ja pilkkuja raitojen sekaan ja miksei ruutujakin.


Täytän tänä kesänä 30 vuotta. Olen tässä pohdiskellut, että pidänkö juhlat vai en? Mistä löytää paras mahdollinen paikka? Parhaimman paikan löytäminen tuntuu tuottavan pientä päänsärkyä. Olisiko juhlissa mahdollista teemaa ja jos on niin mikä? Onhan tässä kesään vielä aikaa, mutta monet paikat varataan ajoissa. Viime syksynä pidin miehelleni yllätyssyntympäivät hänen täyttäessääbn 30 vuotta. Juhlimme 20- luvun teemalla. Mieheni on myöntänyt, että jos haluan syntymäpäiväjuhlat, on minun parasti itse osallistua juhlien järjestämiseen, jos haluan että jotain tapahtuu. Hän on tietysti mukana, mutta päävastuu minulla. Pidän juhlien suunnittelusta, mutta juhlapaikka pitää löytää ja varata.

I wish you all have a great day in the middle of the week!

HuGs
-S-

8 kommenttia

 1. Mullakin on vihreetä kotona, mutta mä oikein halajan jotain keltaista! Himoitsen sitä oikeen tosissaan ;) sanoinkin toissa sunnuntaina ystävälle, kun käytiin vähän kaupoissa, että "mun tekee mieli jotain keltaista", johon ystävä naureskeli, että yleensä tekee mieli vaikka laukkua tai kenkiä, ei jotain väriä ;)

  Mä täytyän ens vuonna 30 ja tarkotus on ainakin pitää megabileet, toista on saanko aikaiseksi...

  VastaaPoista
 2. Moi Chatrin, Keltainen on kyllä ihanan pirteä väri. No eihän sitä koskaan tiedä. Tekstiileihin voisin keltaista ottaakin, mutta taitaa huonekalut pysyä mustassa ja valkoisessa =)

  VastaaPoista
 3. waude. kyllä sun suveliina kannattaa juhlia. aina on aihetta juhlaan! :D
  vihreä on musta tosi kiva :) hyvät kuvat sulla. toi toimii!

  VastaaPoista
 4. Mulla vaihtu Suomessa aina kevään vähän lämpimimpien tuulahdusten tullen limen vihreät kevyet verhot ikkuinoihin. Ne jäi Suomeen ja vaikka niitä kaipaankin niin hyvä näin, ei meillä olisi säilytystilaa. Nyt ikkunoita peittää ruskeat paksut verhot ympäri vuoden. Ei pääse aamuaurinko liian aikaisin herättelemään. Vähän on tylsää, mutta ei oikein olisi säilytystilaakaan toisille verhoille...
  Kiitos muuten blogivierailusta ja kommentista :)

  VastaaPoista
 5. Onpa nätit kuvat ja kaikkia ihania puisia kalusteita näkyy...vihreä on raikas.
  Mullakin on vielä kolmekymppiset pitämättä, vaikka täytin jo syksyllä. Päädyttiin vain ystävien kanssa pitämään synttärinäni sunnuntaibrunssi ja se oli oikein ihanaa! Juhlat sanoin pitäväni myöhemmin, mutta se onkin jäänyt. :D Tuparit sitten seuraavaksi...

  VastaaPoista
 6. Mulla on parhaillaan keltaisia tulppaaneja. Ehdottomasti raikkailla kevätväreillä pitäisi päivittää koti. Vihreä sopii siihen hyvin :) Ja juhlia kannattaa järjestää! Elämässä on ihan tarpeeksi sitä tavallista arkea ja kolmekymppiset ovat kyllä juhlanpaikka. Itselläni ne ovat edessä tänä vuonna myös ja juhlasuunnittelut ovat jo kovalla mallilla :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos ihanista kommenteistanne =) Piristää niin tätäkin päivää.

  A kiss from the past: Kiitos, tää blogi on kyllä siitä mukava juttu, kun voi treenailla kuvaamista =) Juhlat järjestetään. Se on päätetty. kaikki muu sitten on auki =)Mukavaa viikonloppua!

  Uusi aamu: Kiitos kommentista. Mukavuus ennen kaikkea ja joskus ne ovat ruskeat verhot ympäri vuoden =) Mukavaa viikonloppua!

  Saija: Kiitos =) Vanhoja kalusteita on haalittu aikas paljon. Välillä tuntuu niitä olevan liikaakin, mutta eiköhän se paremmassa ympäristössä tasaannu. Oma koti (isompi)minullakin mielessä. Brunssi kuullostaa hyvälle. Ystävien läsnäolo on kuitenkin se tärkein. Niitä synttäreitä voi vaikka juhlia tupareiden kanssa yhdessä. Mukavaa viikonloppua!

  Sini: Se on totta, arkea riittää. Juhlat pidetään ehdottomasti, mutta miten? se jääköön vielä pohdintaan. Mitäs kivaa sinun juhlasuunnitteluihin sisältyy? Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 8. I love your green pillows! The green glass compote dish is really pretty, too.

  I'm not really a party person, so I wouldn't be any help to you there. When I do throw a party, I just do something simple. A barbecue in the park, or cake and ice cream at home.

  VastaaPoista