A Weekday! A Women's Day!

Yesterday my husband and I were sitting in the living room. Suddenly my husband said that he wants to go somewhere warm. I guess some of us are so tired and sick of the amount of snow we have. Spring is here, but I need roads to melt from the ice so it will be easier and safer to go out jogging. Even walking is so hard now.

Today it's nice and sunny. I would say it's picture perfect. It feels a bit colder than it looks, but that's okay. We have couple weeks to go before our little spring break to Northern Finland. We will have a change to go snowboarding at least once more before summer.

Weekend was great! On Sunday a bunch of friends and us gathered to go sliding. Weather was perfect and sunny. It was so much fun. Lot of laughter and screaming was on the air that day. Couple little bruises came along, but that all part of it. After sliding we came to our flat and did have buns with whipped cream and only wearing set of underwear. It creates the best atmosphere.

Next weekend I will do my BIG post and I will launch the lottery. It will be exciting to see how it goes. But I will get back to you on that this weekend. I still need to put my flea market finds up. Also waiting for that Alvar Aalto's poster to arrive. You know, there is so many old Arabia's china and pottery for sell and they only ship to US. I was so upset about that. And they sell old Arabia's jugs for 99 cents. That is shameful.

I wish you all beautiful ladies and great Women'd Day and all the great guys a beautiful day!

HuGs
-S-

Eilen kun istuimme mieheni kanssa sohvalla, hän yhtäkiä hymähti ja sanoi haluavansa johonkin lämpimään. Vaikka kuinka ihana talvi onkin, tämä lumimäärä saa luvan riittää. Yks sun toinen rupeaa olemaan hiukan kypsä tähän lumen määrään. odotan jo, että saan kaivaa lenkkarit kaapista ja lähteä kunnon lenkille. En ole oikein uskaltanut vielä, kun tiet ovat sen verran pääkallokunnossa. Jos haluaa selvitä ilman kainosauvoja, on parasta liikkua rauhallisemmin tai hankkia kunnon piikit kenkiin.

Tänään on aivan ihana ja aurinkoinen päivä. Voisin sanoa, että kuvan kaunis. Täytyy myöntää, että ilma näyttää lämpimämmältä kuin on. Meillä on vielä muutama viikko edessä ja sitten pääsemme viettämään "lomaa" pohjoiseen. Päästään vielä lautailemaan edes kerran ennenkuin laudat laitetaan taas kesäksi varastoon.

Viikonloppu oli aivan mahtava! Sunnuntaina kokoonnuimme ystäväporukalla mäenlaskuun ja tämän jälkeen söimme pullia niin että tuntui. Oli niin herkullisia. Menivät niin vauhdilla, että eipä niistä mitään kuvia keritty napsimaan. Noh, pääasia on, että maistui. Pieniä mustelmia oli tullut jalkoihin, mutta kai se pieneen remumiseen kuuluukin. Mäki on niin hurja ja jarrut eivät oikein toimineet. Kuuluu ehkä kuitenkin asiaan ja mitään vakavaa ei sattunut. Pullat syötiin kalsarikerrastot päällä. Loi mukavaa tunnelmaa pullapöytään. Ja kaakaota oli tietenkin tarjolla.

Ensi viikonloppuna on arvonnan aika. Aikas jännää =) Kirpputori löydöt odottavat postausta ja kuumeisesti odotan vielä Alvar Aallon julistetta. Toivottavasti saapuu pian. Arvatkaas, Ebay on täynnä kauniita vanhoja Arabian kuppeja ja kannuja myytävänä ja hinta vain 99 centtiä. Harmikseni niitä ei lähetetä kuin jenkkilän sisäisesti. Ja mikä hinta, sehän on jo häpeällistä myydä alle dollarilla.

Toivotan kaikille ihanille naisille mukavaa naistenpäivää ja mukaville miehille aurinkoista päivää!

Halauksin
-S-

6 kommenttia

 1. Mukavaa naistenpäivää myös sinulle!

  VastaaPoista
 2. Hyvää naistenpäivää! Täällä sitä ollaan vietetty onnellisesti :) Ja mikä parasta: kohta on huhtikuu ja ohi on nämä karmeat liukkaat kelit! Odotan kirppispostaustasi ja arvontaa tietty myös. Mä en kestä noita arabiankuppimyyntijuttuja. Sun ei passaa kyllä selailla niitä! Tulee vain paha mieli... :)

  VastaaPoista
 3. Selma: Kiitos, toivottavasti myös sinun päiväsi on sujunut mukavasti.

  Sini: Kiitos kiitos. Meillä naistenpäivää vietettiin pitkällä kävelynlenkillä liukkautta uhmaten. Vahingoitta selvittiin. Raitis ilma teki vain terää. Juu täytyy antaa Ebayn olla rauhassa, hih. Mukavaa naistenpäivää!

  VastaaPoista
 4. Hey GORGEOUS Suvi....!

  HAPPY WOMENS DAY to you Lovey....I hope you had a good one....!!

  Now with the Arabia china, have you tried sending the US Sellers a note to ask if they WOULD ship to you....? I do this ALL the time when they say US ONLY & quite often (9 times out of 10) the Seller agrees to let me bid....!!

  I CAN'T wait for your 100th post....That is SO EXCITING....I will keep an 'eye out' to make sure I don't miss out on celebrating with you....!

  Cheers from your Friend 'Down Under',
  Tamarah xx

  VastaaPoista
 5. Heissan! Loysin vasta tanaan taman sun blogin, mutta jain jo lukemaan :) Itse kirjoittelen vahan lamposemmasta paikasta, mutta kuitenkin aika viileasta... Ollut todella kylma talvi, viimainen ja sateinen! Eli kevatta odotellaan taallakin kuin tuli pyllyn alla :p

  VastaaPoista
 6. 100 posts! That's an accomplishment! I'll be watching for it.

  I've never heard of Woman's Day before!

  VastaaPoista