Easter in a nutshell


Easter passed by with such a hurry. My husband and I had a great time. Spent some time with our godchild and his parents by playing boardgames on Good Friday. They also cooked us amazing dinner. On Saturday it was time for sauna. We were also playing boardgames with my husband's sister and her husband. Our grill season was opened. "Summer's" first grilled sausage tasted delicious. Yesterday we made a visit to my parent's. Chicken salad and tasty cake made that day. And in the evening it was time for girls night out. Today   was interesting. We actually went to see a house. So the mission "house hunt" has started. But this house that we saw was absolutely terrible. Walls were so crooked that it made you dizzy when walking around. So we will see how long it will take us to find a house. I just noticed that I didn't take and have any easter pictures. Our house is a mess and I have been way to busy to clean it up. In these pictures I have couple grain sacks that I bought couple weeks ago. This orange beverage basket was a flea market find from some time ago. Tomorrow we have one extra day off and our plan is to go to a gym and after that maybe a photo trip with picnic feeling.


Pääsiäinen meni vauhdilla ohitse. Mukavia hetkiä vietettiin kera ystävien. Pitkäperjantaina istuskeltiin kummipojan vanhempien kanssa ja pelailtiin lautapelejä. He olivat tehneet herkullisen illallisen. Lauantaina suuntasimme mieheni siskon luokse. Grillikausi avattiin ensimmäisten makkaroiden kera ja tuli pelailtua sielläkin Sunnuntainan piiphadettiin minun porukoilla. Tietysti herkuteltiin ja vatsat täytettiin rahkapiirakalla. Illalla oli kivaa tyttöjen kesken. Käytiin kuuntelemassa keikkaa ja pääsi tanssimaan pitkästä aikaa. Tänään sitten olikin mielenkiintoinen päivä. Kävimme katsastamassa erästä taloa. Voisin siis sanoa "talojahdin" alkaneen. Tämä kyseinen talo ei kylläkään vastannu osotuksia. Laittia ja seinät olivat niin vinot, että jo pelkkä käveleminen sai pään pyörälle. Saas nähdä kuinka kauan menee, että se oikean löydämme. Huomasin juuri, että en ole ottanut mitään pääsiäismäistä kuvaa. Tässä huushollista on ollut pääsiäisen tunnelma kaukana. Kotona ei olla kuin piipahdettu ja taas menossa. Eipä ole ollut aikaa laittaa ja siivotakkaan. Kuvissa on vanhat viljasäkit, jotka löysin parisen viikkoa sitten ja oranssin juomakorin ostin kirpparilta jonkin aikaa sitten. Huomenna vietetään ekstra vapaapäivää. Ajatuksena on mennä salille ja toivottavasti picnic hengessä kuvia ottamaan. 

Have a great week everyone! Mukavaa viikkoa kaikille!

HuGs
-S-

6 kommenttia

 1. Good luck on your house hunt! I hope you find just the right place.

  VastaaPoista
 2. Kuulostaapas oikein rentouttavalle pääsiäiselle, juuri noinhan vapaista ja hyvästä säästä nautitaan! :)
  Onnea talojahdille, aikansa se varmasti vie, mutta kyllä sen oikean sitten tietää.
  Aurinkoista viikkoa ja vapaapäivää!

  VastaaPoista
 3. Mielenkiinnolla seurailen talonmetsästystänne. Se kolahtaa sitten kun oikea osuu kohdalle.
  Tai niin ainakin meillä kävi meidän kodin kanssa. Oikeastaan meidän talon kanssa kävi varmaan aika epätavallisesti, tämä oli ensimmäinen näyttö missä olen ikinä ollut. Olin/oltiin oikeastaan aika tietämättömiä sen suhteen mitä haetaan, koska ei oltu taloja katseltu sillä silmällä, ennenkuin bongasin tämän.
  Eihän tämä unelmatalo ole millään mittapuulla, olisin halunnut puisen ja vielä vanhemman. Tämä on rapattu 50lukulainen. Mutta oli asuttavassa kunnossa ja joitain isoja remppoja tehty, kuten ikkunat, koko yläkerta, keittiö jne. Me ollaan sitten pikkuhiljaa laitettu tapetilla, maalilla, laminaateilla (vaikka niitä inhoankin) uutta ilmettä ja nyt sitten maalailen yk:n paneelikattoa. Pikkuhiljaa.
  Hassua muuten (tästä tulee ihan maratoonikommentti) miten "pieniin" asioihin ihastuu ja "sejokin" vaikuttaa ostopäätöksiin.
  Meillä oli
  1. sijainti
  2. hinta
  3. ei tainnut enää ollakaan...
  sitten mun ihastuksen herätti yläkertaan vievät natisevat puurappuset ja keittiön toimiva kotiliesi. :))

  Ihanaa aurinkoista vappuviikkoa!!!

  VastaaPoista
 4. onnea talojahtiin!!!! Ihana vaihe teillä!!!

  VastaaPoista
 5. Hello Suzanne! Thanks! I'll keep you posted, when we find it.

  Moi Sara! Kiitos tsempistä, sitä tarvitaan! Mukavaa viikkoa myös sinulle!

  Moi Heidi! Ihanan pitkä kommentti, KIITOS =) Kävin jo etsiskelemässä sun maili osoitetta. Sulla on niin samanlainen maku ja ajatukset kuin mulla. Tuli sellainen olo, että vois olla paljon juteltavaa jos joskus tavattais =) Heh, hassua, mutta näin on! Mukavaa aurinkosita viikko sinulle. Laitan sulle seuraavaan postauskeen kommenttia, niin jatketaan siitä =9

  Moi Selma! Kiitos, toivottavasti vai löytyis pian, kuume nousee =)

  VastaaPoista
 6. Hienot viljasäkit! Onko sulla jo mielessä mihin meinaat niitä käyttää? :)

  VastaaPoista